Alman üst düzey araç özelleştirme şirketi MANSORY, Mercedes G-sınıfını temel alan ve sınırlı sayıda üretilen 2 kapılı coupe modeli MANSORY Gronos Coupé EVO C'yi tanıttı. Tam araç dönüşümü, G sınıfını 4 kapılı bir konfigürasyondan 2 kapılı bir coupe'ye dönüştürmek için kapsamlı gövde modifikasyonlarını içeriyor. B sütunu, uzatılmış ön kapılara yer sağlamak için arkaya taşınırken, kapı stoperleri A'dan B sütununa taşınmıştır. Bu dönüşüm büyük bir teknik ve yapısal çaba gerektirir. Gronos Coupé EVO C, "One of One" felsefesi kapsamında  8 adet sınırlı üretim sürümünde mevcut. Aracın kişiselleştirilmiş orta konsolu ve koltukları ile özel "Fludium boya krom atmosfer" boyası benzersizliğini artırıyor. Temel araç, 900 hp güç artışı ve 1.200 Nm tork ile "Gronos EVO S" olup, onu model serisinin en güçlü dönüşüm aşaması haline getiriyor. MANSORY Gronos Coupé EVO C, özel istek üzerine zırhlı bir versiyonda da sunulacak.

MANSORY Gronos Coupé EVO C, üst düzey araç özelleştirme endüstrisinde benzersiz gövde yapısına sahip dünya çapında eşsiz bir araçtır. "MANSORY Bespoke" dönüştürme programı kapsamındaki şirketin müşterileri, böyle bir aracın geliştirilmesini defalarca talep ettiler. Bu sınırlı üretim araç, tamamlanması yaklaşık bir buçuk yıl süren ayrıntılı planlama ve tasarımın sonucudur. "Gronos Coupé EVO C", standart 4 kapılı bir aracı 2 kapılı bir coupe'ye dönüştürerek şirketin üstyapı alanındaki yüksek uzmanlığını gösteriyor.

MANSORY'nin CEO'su ve kurucusu Kourosh Mansory, "İlk tasarımımız olan "MANSORY Venatus Coupé EVO C"de olduğu gibi, "MANSORY Gronos Coupé EVO C"deki tüm modifikasyonların kalitesinden ve mükemmel işçiliğinden de gurur duyuyoruz. Şirket, Mercedes G-Serisi için çok çeşitli türevler sunuyor ve coupe, fabrikadan çıkan son G-Serisi türevi olmayacak."  

Araç FD.15 tipi jantlara sahip olup, lastik ebadı 295/30R24 allround, jant ebadı ise 10x24 allround'dur. "MANSORY Gronos Coupé EVO C" lüksü, gücü ve benzersiz tasarımı birleştiren bir şaheserdir. Daha fazla ayrıntı için buraya tıklayın.