JMGO N1 Ultra 4K projektör, üst düzey projektörlerin sınırlarını zorlayan yenilikçi özellikleriyle lazer teknolojisinde büyük bir atılım. Kompakt ışık kaynağı, dokuz patentin uygulandığı MALC™ (Mikroyapı Adaptif Lazer Kontrolü) Teknolojisi tarafından desteklenmektedir. Bu teknoloji, diğer üç renkli lazer kaynaklarından daha iyi verimlilik sağlarken diğer LED ve lazer kaynaklarını aşan renkleri ile lazer teknolojisinde ezber bozan bir teknolojidir.

MALC™ Üç Renkli Lazer Optik teknolojisi, JMGO N1 Ultra'nın 3840 x 2160'ta kusursuz ayrıntı ve 4K UHD çözünürlüğü yansıtmasını sağlar. Projektör, 100 inç - 150 inç devasa ekranda, en son lazer teknolojisi ve 8,3 milyon farklı pikselle gerçek bir sinema deneyimi yaşatabiliyor. 4000 ANSI lümen parlaklık ile gündüz saatlerinde bile tüm filmlerinizi izlerken görüntü kalitesinden asla taviz vermek zorunda kalmazsınız.

JMGO N1 Ultra, sevdiğiniz tüm eğlencenin keyfini çıkarmanın daha kolay bir yolu olan Android TV 11 ile birlikte geliyor. Ayrıca gözlerinizin önünde akıcı hareketlerle, hızlı ve düşük gecikmeli oyunlar için MEMC teknolojisine sahip. Önde gelen ses markası Dynaudio ile birlikte oluşturulan güçlü ses sistemi, nefes kesici görselleri tamamlıyor. JMGO N1 Ultra 4K projektörün 10W*2 ses sistemi, 45Hz Aşırı Düşük Frekanslı Bas özelliğine sahip ve daha iyi ses üretimi için Dolby Audio ve DTS kod çözme ile donatılmış.

JMGO N1 Ultra 4K projektör, 3D TOF Sensörleri ve CMOS Yüksek Çözünürlüklü Kameralarla donatılmıştır, kullanıcıların geri bildirimlerine ve deneyimlerine dayalı olarak JMGO'nun akıllı tanıma algoritmalarıyla çalışır, ortamı zahmetsizce algılar ve ortama uyum sağlar. N1 Ultra'nın ambalajı, EPP çevre dostu malzemeden yapılmış. Saplı ve mükemmel korumalı bir taşıma çantası olarak tekrar tekrar kullanılabilir.

Sonuç olarak, JMGO N1 Ultra 4K projektör, üst düzey projektör pazarında gerçek bir oyun değiştirici olacak gibi duruyor. Yenilikçi MALC™ Teknolojisi, Android TV 11, MEMC Teknolojisi ve güçlü ses sistemi ile en üst düzey izleme ve oyun deneyimi sunuyor. Daha fazla ayrıntı için buraya tıklayın.