BMW Motorrad, kısa bir süre önce Avusturya'nın Graz kentinde bulunan Vagabund Moto GmbH ile BMW CE 04'ü temel alan çok işlevli bir şehir e-scooter'ı oluşturmak için işbirliği yaptı. BMW CE 04 Vagabund Moto Concept, e-scooter'ın şık ve modern bir versiyonudur. işlevsellik ve estetik arasındaki sinerji, onu günlük kullanıma uygun hale getiriyor.

BMW CE 04 Vagabund Moto Concept, ön tekerlek göbeğinde samimi bir gülen yüz ve bir cam gösterge ışığıyla gurur duyarak sportif bir hedef kitleye hitap eden genç ve taze bir tasarım stili sunuyor. Özellikle sportif bir yaşam tarzı arzusuyla uyumlu beyaz, koyu yeşil, bej ve siyah renk düzenine sahip.

E-scooter 130 km menzile sahip ve 31 kW (42 hp) maksimum çıkışı sayesinde 0'dan 50 km/sa hıza yalnızca 2,6 saniyede çıkabilir. Maksimum şarj akımında isteğe bağlı bir hızlı şarj cihazıyla %0'dan %80'e yalnızca 65 dakika süren şarj süresi de etkileyicidir.

BMW CE 04 Vagabund Moto Concept, standart saklama alanını tamamlayan üst düzey işlevsel kasası ve araca entegre taşıma sistemli sörf tahtası sayesinde iş ve eğlence için mükemmel bir araçtır. Sörf tahtası sadece bir spor ekipmanı değil, aynı zamanda bireysel yetenek ve eğlenceyi birleştiren sürdürülebilir bir kentsel yaşam tarzı için bir metafor.

BMW CE 04 Vagabund Moto Concept, BMW CE 04'ün muazzam değişkenliğini sergileyen yenilikçi bir e-scooter. Bu, mobilite ihtiyaçlarının bireyselliğe yöneldiğini gösteren şık ve çok işlevli bir şehir e-scooter'ı. Daha fazla ayrıntı için buraya tıklayın.