MATE SUV Cargo eBike, yenilikçi tasarımı, ileri teknolojisi ve benzersiz modülerliği ile kentsel mobilitede devrim yaratıyor. Şık ve çağdaş estetiği ile bu e-bisiklet, hem ailelerin hem de işletmelerin günlük ihtiyaçlarını karşılamak ve aşmak için tasarlandı. MATE SUV, "arabaya ilk gerçek alternatif" olarak öncü tasarımıyla 2023 Alman Tasarım Ödülleri'nde ALTIN ​​kazandı.

Bu elektrikli kargo bisikleti, şok emici kutu malzemeleri, hidrolik çift diskli frenler ve entegre arka ve ön farlar gibi gelişmiş güvenlik özellikleriyle tasarlanmıştır ve sürücüler ve sevdikleri için gönül rahatlığı ile kullanım sağlar. MATE SUV Cargo eBike, pedal destekli 250 W orta tahrikli bir motorla çalışır, ağır yüklerin işini kolaylaştırır ve tek bir şarjla 100 km'ye kadar uzatılmış menzil sağlar.

MATE SUV Cargo eBike'ın temel özelliklerinden biri, sürücünün yaşam tarzına ve kişisel ihtiyaçlarına uyacak şekilde bir dizi farklı seçeneğe ve kişiselleştirmeye izin veren modüler yapısıdır. E-bisikletin kutu içi, tüm hava koşullarına uygun tavanı, arazi lastikleri ve MATE Kanat Teknolojisi, bireysel gereksinimlere uyacak şekilde bu kargo bisikletine entegre edilebilecek aksesuarlardan sadece birkaçıdır.

MATE SUV'nin akıllı özellikleri, canlı konum izleme, hırsızlığa karşı koruma ve bir USB şarj noktası ile her zaman 4G bağlantısına da izin verir. Bu e-bisiklet, kendini ifade etmenin özgürlüğünün ve bireyselliğinin tadını çıkarırken, şehrin sokaklarında daha bilinçli kararlara değer veren herkes için birinci sınıf bir çözümdür.

Genel olarak, MATE SUV Cargo eBike, kentsel hareketlilik için daha dikkatli ve çevik bir vizyon arayan herkes için oyunun kurallarını değiştirir. Gelişmiş özellikleri, modülerliği ve tasarımı, onu aileler, işletmeler ve şehirde daha sürdürülebilir, çevre dostu bir yaşam tarzı keşfetmek isteyen herkes için yenilikçi ve pratik bir çözüm haline getiriyor. Daha fazla ayrıntı için buraya tıklayın.