LOKI Expedition, bugüne kadarki en yeni ve en büyük arazi mobil yaşam alanı olan LOKI Discovery Series'in piyasaya sürülmesiyle köklerine geri döndü. Bu her yere gidebileceğiniz mobil ev, bağımsız ve kendi kendine yeten seyahatler için en üst düzey platform olacak şekilde tasarlanmış. LOKI Discovery Serisi, çeşitli donör platformu seçeneklerinden birini temel alabiliyor ve 16' ila 20' uzunlukları arasında değişen habitatlarda mevcut.

Discovery Serisinin dışı 360° kamera sistemi, kullanışlı LED ışıklar, geri çekilebilir tente ve tam boy yedek lastikle donatılmış. Mobil seyahat teçhizatı ayrıca 1.520 watt'a kadar güneş enerjisi, 2.000 amp-saatlik bir Lityum güç bankası ve 1.000 watt'lık bir invertör ve şarj cihazına sahip.

Discovery Serisinin içi, altı yetişkine kadar rahatça uyuyabilecekleri alan sunuyor. Kaset tuvaletli ıslak banyo, isteğe bağlı su pompası, UV su arıtma cihazı, 140 galonluk tatlı su deposu ve 60 galonluk gri su deposu ile birlikte gelir. U şeklindeki deri banket, kuvars tezgahlar ve ahşap mobilyalar sade bir his verirken, indüksiyonlu ocak, mikrodalga fırın ve 160 litrelik buzdolabı yemek hazırlamayı kolaylaştırıyor. Hibrit dizel-elektrikli ısıtıcı, ısıtmalı zeminler ve multimedya monitör burayı rahat ve lüks bir mobil yaşam alanı haline getiriyor.

LOKI Expedition, Discovery Serisini yüksek yoğunluklu yapısal sınıf PIR yalıtımı ile inşa etmiş. AZDEL alt laminatlarla güçlendirmekten de geri kalmamış. Böylece paneller, su geçirmez, süper güçlü, ateşe dayanıklı ve hafif olabiliyor. Habitatın içi ve dışı en kaliteli malzemelerden yapılmış ve en üst düzey bir yapı sağlamak için her bileşen özenle seçilmiş.

LOKI Discovery Serisi, açık havada heyecan arayanlar için mükemmel bir keşif aracıdır. Konforlu bir sıcaklığı korumayı çocuk oyuncağı haline getiren R17.4'e kadar 4 mevsim yalıtımı ile donatılmıştır. Pencereler, yüksek rakımlar ve aşırı koşullar için mükemmel şekilde uygundur ve bu da onu en zorlu maceralar için en iyi seçim haline getirir.

LOKI Expedition, Discovery serisi için siparişleri kabul ediyor. Fiyatlandırma ve oluşturma süreleri hakkında daha fazla bilgi LOKI web sitesinde mevcut. Discovery Serisi, LOKI'yi nakliye konteyneri şeklindeki yapıları işlevsel ergonomik yaşam alanlarına dönüştürme köklerine geri getiriyor ve enerji tasarrufu ve araç yönetimindeki en son teknoloji ile bağımsız, kendi kendine yeten ve sürdürülebilir seyahat için nihai platform oluyor.