Niesmann+Bischoff, Almanya'lı saygın bir RV (karavan) üreticisi, son zamanların en iddialı modelini dünyaya tanıttı - Arto. Bu tamamen özelleştirilebilir motorhome, aslında beş yıldızlı bir otel konforu demek. Arto RV karavan, Fiat Ducato tabanlı ve kesinlikle en etkileyici ticari araç-karavan dönüşümlerinden biri.

10'dan fazla zemin planına sahip, bu yüzden pratik olarak ne isterseniz ekleyebilirsiniz. Zemin alanı yaklaşık 20 m² olsa da, Arto karavanın en küçük versiyonu bile (nazikçe) geniş bir oturma odası, çok yetenekli bir tuvalet, çalışan bir mutfak ve rahatlatıcı bir yatak odası ile dolu. 

Ayrıca, yolculuğun tamamını sürücü olarak geçireceklerin dinlenme ve eğlence ihtiyacı, sürücü ve yolcu koltuklarının problemsiz bir şekilde 180 derecelik dönüşü sayesinde sorun olmaktan çıkıyor. Kaç tekerleğinin olması önemli değil, Arto özünde bir evdir ve bu nedenle konfor en önemli ögedir ve Niesmann+Bischoff bunu her şeyin üstünde tutuyor. 

Üst düzey malzemeler kullanarak tamamen istediğiniz şekilde özelleştirebilir, özel kaplama, ayrıntılıca işlenmiş meşe mobilyalar veya güvenilir styrofoam yalıtım seçenekleriyle dilediğiniz gibi oynayabilirsiniz. "Holistik ısıtma konsepti" olarak adlandırdığı bir özellik de sunan Arto RV karavan, bu sayede özel bir düzen, soğuk köprülerin olmaması ve optimal hava akışı kullanılarak zemini sürekli sıcak tutar. Daha fazla bilgi almak isterseniz buraya tıklayın.