Kitlesel fonlama platformu Kickstarter'ı fırtına gibi estiren (neredeyse 5 milyon dolar topladı!), Zendure SuperBase V, şimdiye kadarki en büyük ve en güçlü taşınabilir batarya. Dünyanın ilk tak ve çalıştır özellikli bu ev enerji sistemi, endüstride bir ilk olan yerleşik 120V/240V çift voltaj çıkışının yanı sıra 6,4 ila 64kwh yarı katı hal batarya kullanıyor. Bu, bir haneye tamamen yeşil enerji sağlamanın veya daha da iyisi, acil bir durumda bir eve güç sağlamanın basit ve stressiz bir yolu olmasını sağlıyor. Onu evinizin elektriki sistemine bağlayın ve bir elektrik kesintisi durumunda anında yedekleme aktivasyonunun hissettirmeden devreye girmesini bekleyin. Ne siz ve ne de hassas elektronik cihazlarınız bu geçişin farkında bile olmayacaksınız.

Hem 120V hem de 240V çıkışı aynı anda barındırabilen çok sayıda bağlantı noktası ve priziyle SuperBase V, çeşitli cihazlar için 3.800W güç sunabiliyor. Bu yeterli gelmezse, kapasitesini iki katına çıkarmak için 6.4kWh Uydu Pili ekleyebilir ve basitçe kapasitesini genişletebilirsiniz. Hala yeterli gelmezse, 64 kWh kapasite ve 7.600 W güç için iki ana ünite ve sekiz adede kadar Uydu Pili bağlama imkanınız da var. Normal bir AC prizi ile şarj olma hızı da oldukça etkileyici. SuperBase V'yi yaklaşık iki saat içinde tamamen şarj edebiliyor olmanız harika değil mi?

Çevre dostu SuperBase V hiçbir zararlı emisyon üretmez ve güneş enerjisiyle kullanılabilir. Özünde ev için bir acil durum yedek elektrik ünitesi olarak tasarlanmış olmasına rağmen, karavan, tekne, kamp alanınız, açık hava faaliyetleriniz, şehirden uzak ve şebekeye bağlı olmayan küçük eviniz gibi yerlerde de rahatça kullanabilmeniz için her şey düşünülmüş. 

Zendure SuperBase V portatif ev enerji sistemi hakkında daha fazla bilgi almak isterseniz buraya tıklayın. Aşağıdaki tanıtım videosunu da izlemeden geçmeyin.