GMC Hummer EV olarak bildiğimiz güçlü elektrikli canavar, elektrikli bisiklet üreticisi Recon Power Bikes ve General Motors arasındaki işbirliği sayesinde iki tekerlekli bir versiyona dönüştürüldü. Yeni GMC HUMMER EV eBike, iki tekerden çekiş sağlamak için bir çift Bafang göbek motoruna sahip ve kullanıcılara; arkadan çekiş, önden çekiş ve iki tekerlekten çekiş (Cruise, Traction, Adrenaline) gibi üç farklı sürüş modu sunuyor.

Maksimum mesafe ve minimum güç tüketimi için arkadan çekişli Cruise modu. Gevşek arazide, kaygan yüzeylerde veya karda gezinmek için önden çekişli Traction Modu. En zorlu, en dik arazide arazide iki tekerlekten çekiş hakimiyeti için Adrenaline Modu.

48-V LG lityum batarya takımı ile donatılmış güçlü bu elektrikli bisiklet, RWD Cruise modunda (arkadan çekiş) 64 ila 80 km menzil sunabiliyor. Ulaşabildiği en yüksek hız ise seçilen sürüş moduna ve koşullara bağlı olarak saatte 32 ila 48 km/s arasında değişebiliyor. Ayrıca bir çift dört pistonlu hidrolik disk freni, beş pedal destek seviyesi, bir gaz kelebeği ve çeşitli koşullarda çekiş sağlayan fat bike lastikleri içeren GMC HUMMER EV eBike hakkında daha fazla bilgi almak isterseniz buraya tıklayın.