Dirty Dancing'in yapımcısı Mitchell Cannold ait 6 dönümlük bir araziye sahip bu rüya ev satışa çıkarıldı. Tamamen app kontrollü bir akıllı eve dönüştürülen yüzyıl ortası bu modern başyapıt, vizyon sahibi mimarlar Depardon & Ogawa ve ünlü peyzaj düzenlemecisi Glenn Ticehurst tarafından tasarlanmış. 

"Sanctuary" olarak adlandırılan bu harika ev, 6 dönümlük nefis bir arazi üzerine kurulmuş. Bir havuz, 4 kişilik spa küveti ve arazisi içerisinde yer alan bir göleti bulunuyor. Cam duvarları 360 derecelik muhteşem manzaralar sunuyor. Açık fuaye, göleti ve ormanı çevreleyen yüksek ağaçlarla birlikte 2 katlı bir yaşam alanına bakmaktadır. 

Mutfak, aile toplantıları ve eğlence için Scavolini tarafından tasarlanmış, çok yönlü ada ve açık/kapalı kahvaltı salonuna sahip bir gurme mutfaktır. Yemek odası, açık havada yemek keyfi için avluya açılabiliyor. Teraslı birincil yatak odası süiti, kütüphane, çalışma odası, surround ses sistemli ve dev ekranlı 4kHD profesyonel ev sineması, çamaşır odası, 3 araçlık ısıtmalı garaj kabaca sayılabilecek özellikleri arasında bulunuyor. Tüm odaların dışarı çıkılabilen özel verandaları olduğunu da eklemeden geçmeyelim.  

Şehirden 1 saat uzaklıkta bulunan bu harika ev, doğanın içine yerleştirilmiş, muhteşem bir mimariye sahip, bütün yorgunluğunuzu silip süpürebilecek, dert, tasa bırakmayacak bir yapı. Fiyatını merak edenler için söylemeden geçmeyelim. Sanctuary'nin fiyatı $5,985,000. Daha fazla bilgi almak isterseniz buraya tıklayın.