Hymer, popüler VisionVenture Camper konseptini gerçeğe dönüştürdü! Şimdi Hymer Venture S olarak adlandırılan dört tekerlekten çekişli bu Mercedes Sprinter off-road karavan, konsept versiyonunun tasarımını korurken, arka güvertesi, iç merdiven, ikisi bir arada banyo, açılır şişme ikinci kat gibi özellikleri pazara getiriyor. İç kısımda; çok sayıda dolabın bulunduğu eksiksiz bir mutfak, saksı bitkileri koyabileceğiniz raflar ve konuklara manzara keyfi sunabilmeniz için dış dünyaya açılan bir arka güverte ile salon benzeri bir oturma odası gibi harika özellikler bulunuyor. İki kişilik yatak, şişirilebilir bir açılır tavan uyku alanına akıllıca entegre edilmiş.

Dikkat çeken dış görünümü, HYMER Venture S'nin statükoya meydan okuduğunun tek ipucu değil. İçeride de HYMER Venture S, vizyoner yerleşim konseptiyle geleneksel kamp yaklaşımında devrim yaratıyor. En yüksek konfor, tasarım ve işlevsellik standartlarıyla karakterize edilen, tamamen yeni bir "karavan hayatı" sunuyor.

Işık, hayatımızın temel bir bileşeni. Işık; atmosfer yaratır, ruh halini değiştirir ve refah duygumuz için hayati öneme sahiptir. HYMER Venture S'deki dört seviyeli aydınlatma konsepti de tam olarak bu görevi yerine getiriyor. Sarkıt lambalar ve okuma lambaları, aracın çeşitli yerlerine monte edilebilir ve böylece aydınlatma konusunda size tam kontrol sunar. Merkezi kontrol ünitesi veya HYMER Connect Uygulaması aracılığıyla ışık şiddeti ve açma/kapama işlemlerini kolayca halledebilirsiniz.

HYMER Venture S'in yeni nesil pnömatik açılır tavanı, maksimum konforu ilham verici işlevsellikle birleştirmeyi başarmış. Aracınızın konforlu uyku alanını ortaya çıkarmak için sadece bir düğmeye dokunmanız yeterli. Yalıtımlı dış kaplaması, yüksek sıcaklıklarda veya şiddetli soğuklarda optimum sıcaklık kontrolü sunar. Eşi benzeri görülmemiş bir açık hava uyku deneyimi sunan bu off-road karavan hakkında daha fazla bilgi almak isterseniz buraya tıklayın. Aşağıdaki videoyu da izlemeden geçmeyin.