Tüm dünyayı etkisi altına alan Covid-19 pandemisi ile birlikte her zamankinden daha fazla insan evden çalışmaya başladı. Uzaktan çalışmak pandemi etkisinin azalmasına rağmen popülerliğini kaybedecek gibi görünmüyor. Bu sebeple, evlerdeki çalışma ortamlarının da elden geçirilmesi ihtiyacı öne çıkıyor. Üretkenliğinizi artırmak için kendinize en iyi şansı vermek maksadıyla organize bir ev iş istasyonu oluşturmanız gerekiyor. Daha derli toplu bir çalışma ortamı oluşturabilmeniz için Logitech yeni bir istasyon tasarladı ve piyasaya sürdü. Logi Dock olarak adlandırılan bu yeni cihaz, yalnızca uzak toplantıları yönetmeyi kolaylaştırmakla kalmıyor, aynı zamanda ihtiyacınız olan tüm bağlantıları sağlayarak masaüstünüzün dağınıklığını da ortadan kaldırıyor.

Logi Dock, ekstra çevre birimleri ihtiyacını ve kablo karmaşasını ortadan kaldıran, her şeyi tek bir düzenli birimde birbirine bağlayan, hepsi bir arada bir istasyon. Tek bir kablo bağlantısıyla bir dizüstü bilgisayarı şarj ederken beş adede kadar USB cihazı ve iki adede kadar monitör bağlamanıza olanak tanıyor. Ayrıca hem güçlü bir hoparlör hem de mikrofon görevi de görebiliyor. 

Google Meet, Microsoft Teams ve Zoom'da videoyu hızla kapatmanıza veya devre dışı bırakmanıza olanak tanıyan kullanışlı toplantı denetimlerinin yanı sıra ayrı bir mikrofon veya kulaklık kullanmak zorunda kalmadan toplantılara katılmayı kolaylaştıran yerleşik bir gürültü önleyicili mikrofonu da bulunuyor. Cihazın alt kısmında bulunan ve toplantı başlamak üzereyken canlanan entegre ışıklar görsel olarak sizi uyarıyor. Böylece toplantıya konsantre olmanız daha da kolaylaşıyor.

Logitech Logi Dock hakkında daha fazla bilgi almak isterseniz buraya tıklayın. Aşağıdaki videoyu da izlemeden geçmeyin.