Elektrikli araç dönüşümleri son yıllarda giderek daha popüler hale geldi. Bu değişimler usta ellerde yapıldığında, klasik otomobillerin modern elektrikli güç aktarma organlarını kullanabilmesine ve bunun yanında ayırt edici, ikonik ve retro görünümlerini korumalarına izin verilebiliyor. Her ne kadar bu akım henüz iki tekerlekli alanda yakalanmamış olsa da, Luuc Muis Creations'ın tamamen yeni ve BMW R Serisi için geliştirdikleri elektrikli motosiklet dönüşüm kitinin piyasaya sürülmesiyle bu durum değişiyor gibi görünüyor.

LMC'nin elektrikle çalışması için dönüştürdüğü bu R Serisi, hava başlığının şasisini, deposunu ve boxer motorunu koruyor, ancak yakıt deposu ve motor bloğu tamamen boşaltılmış ve ardından modern bir batarya takımı ve elektrik motoru ile donatılmış. Böylece, BMW motorunun ayırt edici şekli ve çıkıntılı silindir kafaları korunabilmiş. Bir kit olarak satılan bu elektrikli motosiklet dönüşüm kiti, şarj başına yaklaşık 80 km menzil sağlayan 4.3kW'lık bir batarya ile donatılmış olarak geliyor, ancak isteğe bağlı olarak alınabilen daha büyük bir batarya takımı ile menzilini iki katına hatta üç katına çıkarabiliyorsunuz.

Dönüşüm, yalnızca bir elektrikli güç aktarma organı ilavesinden daha fazlasını içeriyor. Daha modern bir görünüm ve çağdaş performans yetenekleriyle sonuçlanan sayısız ek dokunuş da pas geçilmemiş. Dairesel bir LED far, arka setler, bir mono-şok dönüştürme, çift diskli fren kurulumuyla tamamlanmış kısaltılmış ve ters çevrilmiş ön uç ve çemberli bir alt çerçeve içeriyor.

LMC'nin BMW R Serisi Elektrikli Motosiklet Dönüşüm Kitlerinden birini sipariş etmek veya fiyat hakkında bilgi almak için web sitelerini ziyaret edebilirsiniz. Luuc Muis Creations, bu dönüştürme kitini eski bir BMW modeli için piyasaya sürmeyi seçmiş olsa da, benzer tasarımlı motosikletlerin büyük çoğunluğu ile uyumlu olacağını söylüyor.