Şimdi güncellenmiş ve yükseltilmiş bir versiyonuyla karşımıza çıkan, yeni Aura Strap 2, Apple Watch'un sağlayabileceği bilgileri büyük ölçüde geliştirmeyi amaçlayan akıllı bir kayış. Sağlıklı yaşam hedeflerinize ulaşmanız için Apple Watch'a yağ, kas ve su dengesi ölçümleri sağlayabilen giyilebilir tek cihazdır. Aura Strap 2, vücut kompozisyonu ve hidrasyon verilerinin yanı sıra fitness seviyeleriyle birlikte daha doğru kalp atış hızı verilerini toplar, analiz eder ve doğrudan Apple Watch'a gönderir. Ölçümler daha sonra kişisel vücut kompozisyonunuz, hidrasyon ve kondisyon ilerlemeniz hakkında bilgilerle birlikte Aura uygulamasında görüntülenebilir.

Zayıf bir elektrik akımının vücuttan aktığı ve vücudunuzun empedansını (direncini) hesaplamak için voltajın ölçüldüğü çığır açan Biyoempedans Analizi teknolojisini kullanır.

Aura Strap, fitness aktiviteniz sırasında yağ, kas, vücut kütlesi, mineraller ve hidrasyonun nasıl değiştiğini görerek sağlığınızı ve zindeliğinizi nasıl koruyabileceğiniz konusunda size destek olur. Genel fitness performansınızı iyileştirmeye ve vücut yağını azaltmaya yardımcı olur.

Aura Strap, her bileğe uyacak şekilde kolayca ayarlanabilen bir naylon kayışa sahip. Suya dayanıklı ve şık bir tasarıma sahip olan bu akıllı kayış hakkında daha fazla bilgi almak isterseniz buraya tıklayın