Sony'nin WH-1000X serisi, bir zamanlar gürültü önleyici kulaklıkların altın standardıydı. Bu alanda rekabet artınca Sony kablosuz kulaklık yelpazesine WH-1000XM5 modelini ekleyerek liderliğini koruma yönünde yeni bir adım attı. Bu yeni Sony kablosuz kulaklık, iki işlemci, sekiz mikrofon, sınıfında lider gürültü engelleme, yüksek çözünürlüklü ses desteğiyle iyileştirilmiş ses kalitesi, yeni 30 mm sürücüler ve 30 saate kadar pil ömrü ile hem daha şık hem de daha konforlu yepyeni bir tasarıma sahip. 

WH-1000XM5'in Auto NC Optimizer teknolojisi ile gürültü engelleme, kullanım koşullarınıza ve ortamınıza göre otomatik olarak optimize ediliyor. Çok noktalı bağlantı yeteneği, cihazlar arasında hızla geçiş yapmanızı sağlıyor. Günlük kullanım rahatlığı için Speak-to-Chat ve Quick Attention modları müziğinizi durdurarak ortam sesini içeri alıyor. Instant pause ve instant play özelliği ile müziğiniz kulaklıklarınızı çıkardığınızda otomatik olarak duraklıyor ve tekrar taktığınızda kendiliğinden yeniden başlıyor. 

Sizi sizden daha fazla düşünen gürültü engelleyicili Sony kablosuz kulaklık WH-1000XM5 hakkında daha fazla bilgi almak isterseniz buraya tıklayın.