LEGO Technic setlerinin ve Land Rover araçlarının hayranları, gerçekçi özellikler ve işlevlerle dolu bu son derece özgün LEGO Technic Land Rover Defender replikası ile sürükleyici ve tatmin edici bir yapım deneyiminin keyfine varacak. Özgün 2019 Land Rover Defender'ın bu koleksiyonluk modeli, temiz, modern çizgileri ve şekillendirilmiş yüzeyleri ile aracın zarafet seviyesini gerçekten yakalayarak ev veya ofis için harika bir sergi parçası haline getiriyor.

Land Rover ile ortaklaşa geliştirilen bu LEGO setinde; çalışan bir direksiyon, 4 vitesli sıralı şanzıman, 3 diferansiyelli All Wheel Drive, bağımsız süspansiyon, detaylı sıralı 6 silindirli motor ve çalışan bir vinç bulunuyor. İç kısımda; ayrıntılı bir gösterge paneli, fonksiyonel direksiyon simidi, yüksek veya düşük vites oranlarını devreye sokmak için 2 kollu vites bölümü ve vites değiştirmek için bir seçici, ayrıca vites kutusuna görsel erişim için öne katlanan koltuklar bulunuyor.

2573 parçalık bu LEGO Technic Land Rover Defender 42110, sürükleyici bir yapım deneyimi sunarak, 11 yaş ve üzeri herkes için ideal bir hediye seçeneği oluyor. 22 cm yükseklik, 42 cm uzunluk ve 20 cm genişlik ölçülerine sahip olan bu harika set; zeytin, gri ve siyah renklerinin harika uyumu ve otantik çıkartma koleksiyonuyla birlikte geliyor.

Daha fazla bilgi almak isterseniz buraya tıklayın.