Kablosuz şarj günümüzde çok revaçta, ancak bunu hareket halindeyken yapmak hala çok kolay olmayabiliyor. Anker, batarya paketleri de dahil olmak üzere tüm şarj teknolojilerinde lider olduğunu gösterdi ve markanın yeni Anker 633 Magnetic Battery Pack, taşınabilir şarj için şimdiye kadar gördüğümüz tartışmasız en iyi seçenek olabilir.

İnanılmaz derecede ihtiyatlı olsa da, yeni sürüm dikkat çekici derecede güçlü ve bir iPhone 13 Pro'yu 1,8 defaya kadar tamamen şarj edebilen 10.000 mAh kapasiteli bir bataryaya sahip. Ayrıca, USB-C kablosunu takıp cihazınızı 3 kata kadar daha hızlı bir şekilde şarj edebilirsiniz. Yani işlem bitene kadar sabırla oturmanız gerekmeyecek. Bununla birlikte, şarjın MagSafe uyumlu olması ve iyi hizalanmış mıknatısları sayesinde zahmetsiz bir şarj işlemi için doğrudan iPhone 12 veya 13'ünüzün arkasına oturuyor.

Bu kadar yeteneğe göre inanılmaz kompakt boyutlara sahip olan Anker 633 Magnetic Battery Pack, telefonunuza tutturduğunuzda neredeyse fark edilmez. Son olarak, Anker'in bu yeni taşınabilir şarj cihazı, batarya ömrünü tüketme konusunda endişelenmenize gerek kalmadan arkanıza yaslanıp en sevdiğiniz diziyi izlemeniz için son derece kullanışlı bir kickstand ile birlikte geliyor. Bu harika ve kullanışlı powerbank hakkında daha fazla bilgi almak isterseniz buraya tıklayın.