Favori basketbolcularınız arasında bulunan Jordan, Kobe, LeBron ve hatta KD'nin unutulmaz hareketlerini taklit etmeye çalışmak oldukça eğlenceli bir aktivite. Şimdi bu gündelik aktivitenize seviye atlamak üzeresiniz. Fitness teknolojisi dünyasındaki bu kadar hızlı gelişmelerle birlikte, profesyonel bir basketbol antrenörünün, atışlarınızı yaparken Mike gibi olmanıza yardımcı olacak yüksek teknolojili bir cihaz geliştirilmesi sadece bir zaman meselesiydi. Ve işte o an geldi. Dünyanın ilk akıllı basketbol potası HUUPE ile tanışın.

Peloton benzeri bu cihaz, otantik bir oyun deneyimi arayan basketbol severler için adeta bir rüya. Bire bir eğitim videolarından, HBO Max veya ESPN akış seçeneğine kadar, HUUPE en zorlu antrenmanlarınızı eğlenceye çevirmek için tasarlanmış. Kesintisiz Bluetooth bağlantısı sunan dış mekan hoparlörleri ile motivasyonunuzu en üst seviyeye çıkarmak için çalma listenizi seçebilmeniz için imkan da tanıyor.

Atış yüzdenizi, yörüngenizi, hızınızı, çevikliğinizi ve oyununuzun diğer yönlerini test eden birkaç farklı antrenman programıyla, HUUPE'yi sadece bir atış oyunu yapmaktan çok kişisel bir antrenman seansı olarak düşünebilirsiniz. Birçok profesyonel eğitmenden ihtiyacınız olan ipuçlarını aldığınızdan emin olabilirsiniz.

Bir antrenmanı yapmak için evinizin yakınındaki parkta beklemekten yorulduysanız, eğitim deneyimini evinizin kalbine taşıyarak işleri kolaylaştırın. HUUPE Akıllı Basketbol Potası 3995 $'lık bir fiyat etiketine sahip. Şu anda 100 $ depozito ile ön sipariş verebiliyorsunuz. Daha fazla bilgi almak için buraya tıklayın. Aşağıdaki videoyu da izlemden geçmeyin.