Anker'in akıllı telefon ve tablet aksesuarları muhtemelen biliyorsunuzdur. Şarj cihazlarından adaptörlere ve bunların arasındaki her şeye kadar geniş bir ürün yelpazesine sahip olan bu temel teknoloji markası, telefonunuzun biraz daha uzun ömürlü olması için her zaman yanınızdadır. Şimdilerde vites büyütmek isteyen Anker, yeni AnkerMake alt markası altında, ilk 3D yazıcısı olan M5'i piyasaya sürdü ve her zamanki gibi bu süreci de basit hale getirmeyi hedefliyor.

Anker'in tescilli AI Camera Recognition sistemi sayesinde, yazdırdığınız her şey orijinal biçimine sadık kalıyor. Sadece 0,1 mm'lik rafine hassaslığı sayesinde, her eğri ve girinti olması gerektiği gibi yakalanıyor. Bu hassasiyetine ek olarak, işlem hızında da oldukça iddialı olan M5, küçük ölçekli bir parçayı iki buçuk saatin altında ve büyük ölçekli bir modeli ise 10 saat gibi bir sürede üretebiliyor.

M5 ek bir güvenlik sağlamak için, döküm alüminyum alaşımlı bir yapıdan oluşur ve tabanın ağırlığını artırmayı böylece şaşırtıcı derecede yüksek hızlarda yazdırırken sağlam kalmasını sağlar. Başka bir güvenlik özelliği olarak, yapay zeka sistemi baskınızda bir hata algıladığında sizi bilgilendirir ve yazıcının beraberinde gelen mobil uygulaması aracılığıyla elle düzeltmenize veya işlemi tamamen durdurmanıza olanak tanır. AnkerMake mobil uygulaması, bütün süreci gerçek zamanlı olarak izleyebilmenize de olanak tanır, böylece hiçbir anı kaçırmazsınız.

Kickstarter hedefini kısa bir süre içerisinde alt üst eden AnkerMake, geliştirdiği bu 3D yazıcısı ile üç boyutlu yazdırma işlemlerinizde daha hızlı sonuçlar almanıza yardımcı olmanın yanında evinizin çalışma odasında da harika görünecek bir tasarıma sahip. AnkerMake M5 3D Yazıcı şu anda Kickstarter'da 599 $ 'dan başlayan fiyatlarla ön-siparişe açılmış durumda. Daha fazla bilgi almak isterseniz buraya tıklayın. Tanıtım videosunu da izlemeden geçmeyin.