TAG Heuer'in eklektik ve yakışıklı saat koleksiyonu, Heuer olarak bilindiği 1800'lerin ortalarına kadar üretimdeydi. Ancak bu, onların dikkate değer akıllı saatler de üreterek modern zamana uyum sağlamayacağı anlamına gelmiyor tabii ki. İsviçreli marka, ultra-şık, dördüncü nesil Connected Calibre E4 akıllı saatlerini piyasaya sürerek, yüksek teknolojili pazarında hemen hemen her kategoride gelişmeye çalışıyor.

TAG Heuer Connected Calibre E4, Google'ın patentli akıllı saat işletim sistemi olan Wear OS'nin geliştirilmiş bir biçimini kullanıyor. Bir dizi başka dikkate değer özelliklerle tamamlanan, çok daha hızlı bir cihaz sunuyorlar. Bu özelliklerden bazıları; muhteşem bir OLED ekran, tam gün süren pil ömrü ve beş saate kadar golf yardımı, büyük ölçüde geliştirilmiş spor takibi olarak sıralanabilir. 

Connected'in önceki versiyonunda bulunmayan 42 mm'lik bir seçeneğin bu seride geri döndüğünü bilmek sizi daha da mutlu edecektir. TAG Heuer, bu özel seçeneğin "öncelikle zarafet" için üretildiğini belirtiyor. Lüks ve modern tasarımı ile daha ince boyutlarıyla bunu açıkça görebiliyoruz. Deri, çelik veya kauçuk olsun, seçtiğiniz her iki boyut seçeneği için de geniş bir kayış yelpazesi mevcut. Son olarak, Connected Calibre E4 akıllı saatlerinin, entegre mıknatıslardan yararlanan tamamen yeni bir şarj teknolojisine sahip olduğunu da belirtmeyi unutmayalım.

Tüm bu etkileyici yeni özellikler ve çekici bir tasarımla, ikonik saat yapımcılarının akıllı saat alanında biraz daha çıtayı yükseltmeye çalıştıklarını rahatlıkla söyleyebiliriz. Connected Calibre E4, şu anda TAG Heuer'in web sitesinde, 42mm seçeneği için 1.800 dolardan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.