Süper yatlardan süper arabalara ve özel jumbo jetlere kadar her türlü ulaşım aracının saçma hızlı ve saçma lüks varyantı var gibi görünüyor. Şu andan itibaren, Supermarine adlı inanılmaz hızlı ve şık hiper jet ski üreten Fransız şirketi Bouvet sayesinde listeye kişisel deniz taşıtlarını da ekleyebiliriz.

Supermarine MM01'in hem içi hem de dışı gerçekten nefes kesici. Zenginlik ve sınırsız performans yetenekleri üzerine adeta bir alıştırma ve biz onu kesinlikle sevdik. Zarif ve aerodinamik bir siluete sahip olan Supermarine, gösterişli bir bilim-kurgu romanından fırlamış fütüristik bir deniz aracına benziyor. Dünya dışı bu sofistike Bouvet Supermarine MM01'in güzelliğini, tasarımını ve mühendisliğini bir kenara bırakırsak, yapımında Kevlar karbon monokok çerçeve, bal peteği karbon sandviç yapısından üretilmiş değiştirilebilir yaprak, titanyum gidonlar ile gaz ve fren pedalları gibi üst seviye malzemelerin kullanıldığını görüyoruz.

Bu jet ski'ye güç veren şey, yüksek performanslı, sıvı soğutmalı, lityum iyon pilleri sömüren ve Formula E'de kullanılan teknolojilerden ilham alan tamamen elektrikli bir motordur. Şarj edilmesi yalnızca 50 dakika sürüyor ve 300 beygir güç ile 450 Nm tork üretebiliyor. Bu şekilde 120km/s'lik bir maksimum hıza ulaşabilen Supermarine, ekstra depolama için 110 litrelik bir ön bagaja, çıkarılabilir kapaklı modüler iki koltuklu bir seleye, ultra hassas navigasyon sistemine ve  fütüristik bir kokpite de sahip. Kokpit, her yönüyle programlanabilir düğmelere ve pilot için ergonomik olacak yapıya sahip olacak şekilde tasarlanmış.

Fransa'da tamamı elle monte edilen Supermarine MM01'in iki versiyonu mevcut: şık "Black Edition" ve ultra temiz, tamamen beyaz "Nacre" versiyonu. Nacre sadece 15 adet üretilecek. Bouvet, Supermarine için henüz bir çıkış tarihi veya fiyat bilgisi açıklamadı. Daha fazla bilgi almak isterseniz buraya tıklayın.