Singer Vehicle Design, kendisini ikonik Porsche 911'in tutkulu çalışmasına, korunmasına ve optimizasyonuna adamış, dünyanın en saygın yüksek performanslı aracını, modern teknikler ve benzersiz ve yeni bakış açılarıyla restore ve optimize eden bir firma. 

Yapıları o kadar popüler ki, ısmarlama Porsche'leri için 2 yıllık bir bekleme listesi var. Bu restorasyon evi şimdi de en ikonik 911'i, yani 964 Turbo modelini yeniden tasarladı. Yeni turboşarjlı tasarımın kalbinde, Porsche'nin orijinal hava soğutmalı düz altılı modelinin yenilenmiş bir versiyonu bulunuyor. Bu 3,8 litre hacimli canavar sayesinde, 542Nm'den fazla tork ve 450 beygir güç üretebiliyor. Singer Vehicle Design, araç sahiplerinin sürüş dinamiklerine maksimum katılımını sağlamak için geleneksel 6 vitesli düz şanzımanla arkadan ve dört tekerlekten çekiş arasında seçim yapabilmesine imkan sağlayacak şekilde düzenleme yapmış. 

Doğal hali zaten muhteşem olan Porsche 911'e bir de Singer Vehicle Design çalışanlarının usta elleri değdiğinde ortaya çıkan sonuç insanın kalbini durduracak gibi oluyor. Bu kadar modifiksayon yetmezmiş gibi, elektrikli ayarlanabilir ve ısıtmalı karbon koltuklar, klima ve telefonunuzu kablosuz olarak şarj edebileceğiniz bir bölme gibi ilave taleplerinize de cevap verebiliyorlar. Daha fazla bilgi almak isterseniz buraya tıklayın.