Kendi evinizin baristası iseniz artık eksiksiz bir kahve dükkanı deneyimine bir adım daha yakınsınız. Bu kompakt Sandbox Smart R2 Kahve Kavurma Makinesi, kahvenizi evinizde veya ofisinizde, tamamen sizin zevkinize göre kolayca kavurmanızı sağlıyor. Böylece aslında oldukça zahmetli olabilecek bu işlem süreci inanılmaz derecede basitleşiyor. 

Her partide eşit şekilde kavrulmuş çekirdekler elde edebilmeniz için çıkarılabilir tamburlu bir kuvars ısıtma borusuna sahip olan Sandbox Smart R2 Kahve Kavurma Makinesi, dahili bir duman tahliye cihazı sayesinde, kavurma esnasında oluşan dumanı fırının içinden çekip alırken, bu işlemi günlük rutininizi bozmayacak ve sizi rahatsız etmeyecek şekilde sessizce gerçekleştiriyor. Kavurma işleminin sonunda, temizlik sürecini en kısa sürede halletmeniz için bir talaş toplayıcı atıkları yakalıyor. Bu patentli tasarım, atıkları kolayca toplayabilmeniz için kolayca çıkarılıp tekrar yerine takılabilecek şekilde bir düzene sahip. 

"Kahvemi kendim kavurmak istiyorum ama bu iş çok zahmetli ve kirli!" diyerek bu güne kadar çevrenizdekileri kandırmayı başardınız. Ama artık kaçacak bir yeriniz kalmadı. Daha detaylı bilgi almak ve sipariş vermek isterseniz buraya tıklayın.