Pek çok üretici artık gelişmiş, yüksek performanslı anahtar teslimi araçlar sunduğundan, günümüzün standart pikaplarının çoğunun gerçekten ne kadar off-road yetenekli olduğunu unutmak kolay olabilir. Nissan bu noktada, off-road hünerini, genel modülerliği ve Japon markanın orta büyüklükteki pikap modelinin özelleştirilmeye elverişliliğini göstermek amacıyla Frontier tabanlı bir üçlüyü ortaya çıkarmayı seçti.

Şüphesiz bu üçlünün en heyecan verici olanı, “Project Adventure” olarak adlandırılan modeli. Dayanıklı bir kara aracı olarak inşa edilen Frontier Crew Cab PRO-4X tabanlı bu özel yapım, bir dizi off-road odaklı modifikasyon ve yükseltmeye maruz kalmış. Bu modifikasyonlar arasında; bir çatı çadırı, NDA tarafından şirket içinde tasarlanan ve yürütülen ısmarlama bir karbon fiber şnorkel, bir raf sistemi ve Yakima'dan LoadWarrior tavan sepeti, Nissan kaya kaydırıcıları, rafa monte kurtarma panoları ve RotopaX su ve yakıt kapları, BFG çamur lastikleri, 5 ”kaldırma kiti, ön koruma plakası, KICKER Bluetooth ses sistemi ve özel ABD atlas temalı gövde kaplaması bulunuyor.

Bu harika üçlüden ikincisi, “Project 72X” olarak adlandırılan, 2022 Frontier Crew Cab S 4×4 sınıfı etrafında inşa edilmiş ve Datsun 720'ye modern bir saygı duruşu olarak tasarlanmış. Beyaz çelik jantlarla kontrast oluşturan gri bir dış cepheyle gizlenen, 2,5 inçlik bir kaldırma kiti, her türlü araziye uygun PRO-4X lastikler ve kabinin hemen arkasına yerleştirilmiş bir spor bar ile donatılmış. 

"Project Hardbody" olarak bilinen son yapı ise hayata yeni bir Frontier Crew Cab SV 4×4 olarak başladı. ABD'de gayri resmi olarak "Hardbody" olarak bilinen Nissan D21'e saygı duruşunda bulunmak için inşa edilmiş. 80'lerden ilham alan özel bir grafik paketi giydirilen pikap, ayarlanabilir üst kontrol kollarına sahip 3 inçlik bir kaldırma kiti, yatağa monte yedek lastik taşıyıcı, Nissan'ın mevcut PRO-4X modelinden alınmış üst çamurluklar, 10 inçlik özel yapım bir spor bara sahip.

Nissan Design America'nın Frontier Project modelleri, 12-21 Şubat tarihleri ​​arasında McCormick Place'deki 2022 Chicago Otomobil Fuarı'nda sergilenecek.Daha fazla bilgi almak isterseniz buraya tıklayın