Açık havada eğlenme anlayışı daha önce hiç görmediğimiz şekillerde gelişiyor. Bu alanda hizmet veren şirketler, müşterilerin genel deneyimlerini geliştirmek için yenilikçi aygıtlar, araçlar ve donanımlarla her türlü aktivitede inovasyonlar yapmaya gayret gösteriyor. Özellikle elektrikli sörf tahtalarının ortaya çıkmasıyla birlikte sörf yapanların sayısında da gözle görülür bir artış oldu. Bu akımı en iyi değerlendiren şirketlerden biri de, sörf tahtasına daha devrimci bir yaklaşımla geliştirmeler yapan Lift Foil'dir. Bu güçlü sörf markası, güncellenmiş Lift3 eFoil modelini piyasaya sürerek viral ivmesini artırmaya çalışıyor.

Lift'in eFoil'lerinin ayırt edici özellikleri arasında sayılabilecek olan kolay kullanımı ve kolay binilmesi onu herkesin erişebileceği bir sörf tahtası yapıyor. Lift3 eFoil de sahaya çıkarken bütün bu temel özellikleri bünyesinde barındıracak şekilde inşa edilmiş. Kısa süreli bir şarjla 60 dakikalık ve tam şarjla 100 dakikalık müthiş bir sürüş süresi sağlayan gelişmiş bir lityum iyon batarya ile çalışıyor. Fırçasız motorlarla birlikte anodize edilmiş bir alüminyum pervane, Lift3'ün itici gücü olarak işlev görürken, karbon fiber ön kanatlar ve ergonomik kablosuz Bluetooth el kumandası gelişmiş kullanım ve hız kontrolü sağlıyor.

Lift3'ün yapısı, dayanıklılık ve aerodinamik sağlayan tescilli bir fiberglas karışımına sahip. Sea Foam Green ve Vermilion Rede olmak üzere iki renkte mevcut olan eFoil Lift3, sörf tecrübenize göre tercih edebileceğiniz iki farklı stil de sunuyor. Daha fazla bilgi almak isterseniz buraya tıklayın.