Jeep inkar edilemez bir şekilde mevcut en off-road yetenekli araçlardan bazılarını üreten bir firma. Markanın ürün yelpazesindeki modellerin görünümleri, 1945'ten beri orijinal Jeep CJ-2A'ya saygı gösterecek şekilde tasarlanıyor. Bu durum, Alman ürün tasarım mühendisi Amigo Design'dan Aitor Amigo López'in dikkatini çekmiş ve duruma bir el atmak istemiş. Performans yetenekleri kadar çağdaş ve son teknoloji bir görsel temaya sahip fütürist bir Jeep modeli hayal eden López, çalışmalarının sonunda “Jeep Pickup Concept” olarak adlandırdığı şeyi ortaya çıkarmış.

Özellikle Ultra4 yarışçılarından ilham alan Jeep Pickup Concept, etli Bridgestone Potenza arazi lastikleri ile kaplanmış bir jant setine sahip. Jeep'in ikonik yedi yuvalı ızgara tasarımına ultra modern bir bakış ile devam eden tasarım, sağlam ve tamamen güçlendirilmiş bir şasi, aynı zamanda kamyon kasasının her iki tarafını da kapatan bir çift açık sütuna da sahip.

İlginç bir şekilde, egzoz çıkışı göremememiz ve arkaya monte edilmiş şeyin bir elektrik motorunu andırması, konseptin elektrikli versiyonlarının da olduğunu işaret ediyor gibi. Kaplamaya yapılan diğer kayda değer eklemeler arasında sert, kaldırılmış, arazi süspansiyon paketi, disk frenler, origami benzeri kapılar, açıkta kalan karbon fiber tekerlek yuvaları ve alt takım, Cyberpunk tarzı LED şerit ön ve arka lambaları sıralayabiliriz.

Bu çarpıcı Jeep Pickup Concept tasarımını göz önüne alarak, Aitor Amigo López'i süratle favori konsept sanatçılarımız arasına ekliyoruz.  Diğer çalışmalarında da sergilediği beceri ve yaratıcılığa dayanarak, yetenekli tasarımcının bir sonraki hamlesini görmek için son derece heyecanlı olduğumuzu söylemeliyiz. Daha fazla bilgi almak isterseniz buraya tıklayın.