Başka bir gün ve karavan alanında çığır açan başka bir yenilik. Karavan endüstrisi, pandeminin etkisiyle popülaritesinde rekor kıran bir yükselişin tadını çıkarıyor. Devam eden elektrikli akımı ile de daha önce hiç görülmemiş bir sıklıkta teknolojik atılımlar görüyoruz. THOR Industries, tamamen elektrikli Airstream e-Stream ile dünyanın dört bir yanındaki meraklıların hayal gücünü yakaladıktan sonra, yeni bir eğlence araçları çağını başlatmaya hazır olan bir başka yenilikçi karavanı piyasaya sürerek ivmesini sürdürüyor. Ve işte karşınızda THOR Vision Vehicle.

Doğrudan gelecekten gelen bir karavan olan THOR Vision Vehicle, şirketin bugüne kadarki en çok yönlü, konforlu ve ileri teknolojili konsepti. Bu elektrikli karavan konseptinin sahip olduğu en dikkate değer yeniliklerden biri, şarj başına yaklaşık 482km'lik bir menzil sağlayan entegre bir yakıt hücresi ve yüksek kapasiteli pil takımı kombinasyonudur. THOR Vision Vehicle, kullanıcıların seyahatlerini akıllı bir uygulama aracılığıyla planlamalarını sağlayan yeni "push-to-cockpit" özelliği ile seyahat sürecini olabildiğince sorunsuz hale getirmeyi amaçlıyor.

Ek olarak, THOR Vision Vehicle, çatı üzerinde kullanıcı dostu olma özelliğini artırmak için bir dizi muhteşem teknolojik yükseltmeye sahip. En göze çarpan eklemelerden biri, seyahat planlamasını daha sezgisel hale getirmek için akıllı teknolojiyle entegre edilen dijital bir kokpit. Daha da havalı olan yanı ise, bu akıllı teknolojinin Amazon'un Alexa'sı ile uyumlu olması ve sesli komutlarla eğlence sistemine kadar uzanan bir çok özelliğin kontrol edilebilir olması. Tüm bu geliştirmeler, şarj etme yeteneklerini artıran, menzilinizi izleyen ve hatta akıllı uygulaması aracılığıyla sizin için şarj istasyonları bulan yeni nesil bir dijital güç yönetim sistemi tarafından kontrol ediliyor.

THOR Vision Vehicle, tüm bu harika özelliklerin yanı sıra, konfor ve verimliliği en üst düzeye çıkarmak için bir dizi şık mobilya ve depolama çözümüne de sahip. THOR Industries, Vision Vehicle için henüz bir çıkış tarihi vermedi, ancak 2022 yılı boyunca daha fazla haber duyacağımızı varsayabiliriz. Daha fazla bilgi almak isterseniz buraya tıklayın.