Olağanüstü elektrikli araç konseptlerinden birinci sınıf televizyonlara kadar CES'in bu yıl sunduğu bir çok şey var. Sayısız teknolojik gelişme arasında farklı bir yol arayan Los Angeles merkezli bir girişim olan PORTL, karşılaştığımız hiçbir şeye benzemeyen (en azından gerçek dünyada) bir ürün ile radarımıza takıldı. Markanın ortaya çıkışından bu yana büyük ölçekli holografik cihazları piyasada olsa da, PORTL M bu eşsiz deneyimi “dünyanın ilk masaüstü holografik iletişim ve medya cihazı” olarak evlerimize getirmeyi hedefliyor.

"Metaverse pencereniz" olarak tanımlanan kompakt hologram oluşturucu, bundan çok daha fazlasını sunuyor gibi görünüyor. Yasal olarak somut ürünler için alışveriş yapma, gerçeğe yakın eğlenceye dalma, tele-sağlık toplantılarını optimize etme, size kişisel bir eğitmen sağlama ve yakınlarınızla ya da sevdiklerinizle iletişim kurma imkanı sunuyor. Şaşırtıcı olmayan bir şekilde, PORTL'in yeni cihazı; yapay zeka destekli akıllı kamera, kumaşla kaplanmış entegre hoparlörler ve tabii ki ön ve orta çoklu dokunmatik holografik ekran dahil olmak üzere oldukça etkileyici bir dizi teknolojik özelliğe sahip. PORTL M Hologram'ı ihtiyacınıza göre döndürerek dikey veya yatay görünümde kullanabiliyorsunuz.

Gelecek, bunun gibi cihazlar sayesinde, bir zamanlar olduğu kadar uzak görünmüyor ve hatta şimdiden o geleceği yaşadığımızı söylemek bile mümkün. PORTL M için şu anda markanın web sitesinden 100$ depozito karşılığında ön sipariş verilebiliyor. Nimbus White veya Dark Matter renk seçenekleri ile evinizdeki dekorasyon tarzınıza göre seçim yapabilirsiniz.