Indian Motorcycle 2021'in başlarında, Chief modelinin 100. yıldönümünü, ikonik Amerikan kruvazörünün yepyeni 1.811cc modern-retro yorumuyla kutladı. Amerika'nın en eski motosiklet markası, Chief'in kişiselleştirmeye ne kadar elverişli olduğunu göstermek amacıyla, daha önce Paul Cox, Keino Sasaki ve Go Takamine'den istediği özel Chief yapımlarını tanıtmıştı. Indian bu sefer, motokros ve FMX efsanesi (ve marka elçisi) Carey Hart'ı, aktör Jon Bernthal'ın Chief'i için bir özelleştirme görevine çağırdı.

Hart'ın kendisinden başka biri için tamamladığı ilk özel yapıyı temsil eden bu motosiklet, Bernthal'ın "abartısız ve mütevazı ama zarif" olarak tanımladığı bir şeye dönüştü. Proje aynı zamanda Hart'ın amansız hız ve performans tutkusundan da etkilendi tabii ki. 

San Diego Customs dökme yedi kollu bir jant setine oturan yapı, önde ayarlanabilir bir GP süspansiyon, FOX arka amortisörler, Saddlemen'in özel Hart tasarımlı selesi, kapalı alt çerçeve kapağı, özel olarak işlenmiş bir inceleme kapağı ve tamamı Pro-Bolt titanyum donanımı kullanılarak bir araya getirilmiş olan ikisi bir arada FAB28 Industries paslanmaz çelik egzoz sistemi barındırıyor.

Bu özel yapım Indian motosiklet modelinde ayrıca; SDC ayak kumandaları, Rizoma aynalar, göstergeler ve fren/arka lambası, Galfer rotorlarını parçalayan Berringer frenler, bir Rokform telefon yuvası gibi daha küçük dokunuşlarda bulunuyor. 

Yapının son unsuru, tabii ki çarpıcı bir görünüm ortaya koymak olacaktı. Bu yüzden, Airtrix tarafından, ana hatlarıyla kırmızı vurgulu, çok tonlu siyah ve gri bir şema tercih edilmiş.

Ünlüler için üretilen birçok özel yapım motosikletten farklı olarak, Bernthal'ın motosikleti, sadece bir garaj kraliçesi olmakla yetinmeyecek gibi duruyor. Punisher'ın yıldızı, imkan bulduğunda bu özel yapım Indian Chief motosikleti ile bolca kilometre yapmayı planlıyor.

Detaylı bilgi almak isterseniz buraya tıklayın