2020'deki Tüketici Elektroniği Fuarı'nda 4G bağlantılı, 200 mil / saat "HyperSport" akıllı elektrikli motosikletinin örtüsünü ilk kez açtıktan sonra, bir sonraki yenilikçi üretimini ortaya çıkarmak için bu yıl Las Vegas'ta devam eden CES etkinliğini kullanan Kanadalı şirket Damon, bu kez karşımıza “HyperFighter” adını verdiği modelle çıktı.

Gelişmiş bir monokok çerçeve etrafında inşa edilen HyperFighter, Damon'ın birden fazla versiyonda üretilen ilk süper motosiklet modelinin çıplak bir versiyonu. Serinin en erişilebilir olan giriş seviyesi modeli Unlimited 15 olarak adlandırılan ve 241km/s (150 mil/saat) maksimum hız, 193km (120 mil) menzil, 150 hp güç çıkışı sunan bir canavar. Orta seviye diyebileceğimiz Unlimited 20 modelinde ise 273km/s (170mil/saat) maksimum hız, 234km (146 mil) menzil ve 200 beygir güç sunuluyor. 

HyperFighter'ın en donanımlı varyantı ise  Colossus olarak adlandırılmış. Bu modelde de Unlimited 20'ye ait sayısal değerler sunulmuş olsa da sadece 100 adetlik üretim sayısı ile limitlendirilmiş. Brembo frenler, Ohlins süspansiyon, tamamen karbon fiber gövde dahil olmak üzere bir dizi birinci sınıf bileşen vehareketli aksam ile çılgınca etkileyici bir performans canavarı.

Her üç model de, tescilli CoPilot ve ayarlanabilir ergonomi sistemlerinin yanı sıra; çekiş kontrolü, ABS, çoklu sürüş modları, bir mobil uygulamaya bağlanabilirlik, 4G bağlanabilirlik, hareket kabiliyeti, kablosuz bağlantı ile alınabilen güncellemeler, ön ve arkaya bakan 1080p kameralar da dahil olmak üzere HyperSport'un çılgınca gelişmiş teknoloji paketini de koruyor.

HyperFighter serisine Damon'da ön sipariş için ulaşabilirsiniz. Unlimited 15, Unlimited 20 ve Colossus modelleri için fiyatlandırma sırasıyla 19.000$, 25.000$ ve 35.000$ olarak belirlenmiş. Daha fazla bilgi almak isterseniz buraya tıklayın.