Hayattaki en büyük zevklerden biri, astronomik olarak bütçenizi aşan şeyler için alışveriş yapma hayali ile kendinizi kandırmaktır. İster özel jetler, ister özel adalar, ister yüz milyon dolarlık mega malikaneler olsun, sonsuz bir alışveriş bütçesine sahip milyarder bir playboy olmanın düşüncesi bile bizi mutlu eder. Bu nedenle, sıradan yatların bayağı görünmesini sağlayacak kadar abartılı bir ürün olan süper yatlar hakkında bir şeyler okumak çok keyifli. Bugünün "milyarder dilek listesi" bölümü için muhteşem, ultra lüks Sunreef 140'a bakıyoruz.

Polonya merkezli tersanenin, yelkenli yat serisinin bir parçası olan Sunreef 140, tamamen yeni bir "yelkenli süper katamaran". Karbon bilincine sahip milyarderler için muazzam bir yaşam alanı, kıç kokpit tasarımı ve isteğe bağlı Eco versiyonu ve tersanenin tescilli güneş enerjisi sistemine sahip tamamen özelleştirilebilir bir süper yat. Basitçe söylemek gerekirse, Sunreef 140 oldukça çarpıcı. Düz çizgiler ve zarif kıvrımların birleşimi güzel ve modern bir estetikle sonuçlanırken, 42  metre uzunluğundaki boyutu ona bir süper yatın ferahlığını ve konforunu veriyor. Sunreef 140, açık denizde yelken açarken benzersiz bir konfor seviyesi sağlamak için dinlenme, yemek alanı ve büyük bir özel plaj ile donatılmış. Ayrıca, bu deniz aracının dikkat çekici özelliklerinden biri, yolcuların su sporları oynayabilecekleri veya biraz daha dinlenebilecekleri bir plaj kulübü alanı oluşturmak için kıç platformunu ve iki katlanır korkuluk terasını alçaltabilmesidir. Tamamen özelleştirilebilir plaj kulübü, muhteşem okyanus manzarasına sahip bir spor salonunun yanı sıra dalış malzemeleri ve su oyuncakları için bir depo odası ile bağlantılı olacak şekilde tasarlanmış.

Sunreef 140, 12 kişiye kadar misafir ağırlayabileceği kadar kamaralara ve panoramik manzaralı, baş terasta uzanma alanına ve spa havuzuna özel erişime sahip muhteşem bir süite sahip. Sunreef, 140 için henüz fiyat bilgisi yayınlamadı, ancak şirketin web sitesinden daha fazla bilgi edinebilirsiniz.