İsveç, bazıları çok ilginç çeşitli müzelere, eklektik mimari yapılara ve eşsiz bir mutfağa ev sahipliği yapmaktadır. Bunların hepsi çok dikkate değer hususlar olsa da Radinn, işleri yeni uç noktalara taşıyan Malmö merkezli bir şirket olarak İsveç'in yeni etiketi olmayı planlıyor. Geçmişte bir çift etkileyici jetboardu piyasaya süren markanın yeni X-Sport modeli, şimdiye kadarkilerin en yenisi, en iyisi ve hepsinden önemlisi en sportifi gibi görünüyor.

X-Sport, hafif fiberglas takviyesi ve ASA polimer dış yüzeyinin bir sonucu olarak inanılmaz derecede esnek ve Radinn'in şimdiye kadar geliştridiği en dayanıklı model olarak hizmet edecek. Yaklaşık 188cm boyutunda ve 45kg'ın üzerinde bir ağırlığa sahip. Bu şık jetboarda güç veren teknolojinin, bu kadar makul değerlere sahip olan jetboardu ateşleyememesinin hiçbir mazereti olamaz. 

Taşınabilirlik tarafında oldukça etkileyici olsa da, Radinn'in diğer özellikleri hakkında yazılacak daha çok şey var. Markanın Jetpack G3 motoruyla güçlendirilen X-Sport'un standart donanımlı versiyonu 43km/s'e kadar çıkabilirken, güçlendirilmiş versiyonu 55km/s'in biraz üzerinde bir maksimum hıza sahip. Ayrıca, giriş seviyesi paketinde yarım saate kadar dayanan geliştirilmiş pil ömrü sayesinde, eğlencenin tahmin ettiğiniz kadar çabuk bitmesi gerekmiyor.

Radinn üzerinden standart veya pro seçenekleri ile satın alınabilen jetboardları, hayal edebileceğiniz her şekildeki maceranıza ortak etmenize izin veriyor. Standart X-Sport serisi için 9,345 dolardan başlayan fiyatlarla, hangi paketi seçerseniz seçin, ne olursa olsun, heyecan asla durmayacak. Detaylı bilgi almak isterseniz buraya tıklayın.