Son zamanlarda birçok son teknoloji ürünü kamp aracının pazarda yerini aldığını görüyoruz. Ne zaman yeni bir tasarım satışa sunulsa, pazarda yer alan diğer firmalar arasında adeta bir kasırga etkisininin yaşandığına tanıklık ediyoruz. Alandaki birçok üretici firmadan biri olan Almanya merkezli ICC Offroad, daha önce tanıttıkları kampçı tasarımları ile dikkatimizi tekrar tekrar üzerlerine çekmeyi başardılar. Dört kişilik bir macera ekibini barındırabilen FlexCamp konseptiyle bunu bir kez daha yapmak istiyorlar.

Akla gelebilecek her mevsime ve araziye dayanacak şekilde inşa edilen FlexCamp RV'nin ilk amacı ideal bir arazi kampçısı olarak hizmet etmek. Eski kampçılarının çift yönlü genişleme sisteminden yola çıkan FlexCamp, 2-3 metre (79-120") yüksekliğinde ve 2-3,32 metre (80-131") genişliğinde büyürken, 4,44 metrelik (175") uzunluğunu koruyor. 

Bu genişleyebilme yeteneği sonucunda, 75 litrelik temiz ve atık su depoları, bir çift kişilik yatak, bir çekmeceli kuru tuvalet, entegre bir yer gideri, soba, lavabo ve 50 L buzdolabı ve ayrıca çift brülörlü bir kapalı mutfak sunan, döşemeli iç kısmının desteklenmesine yardımcı oluyor. Bu açıdan harika bir deneyim sunabileceği kesin gibi görünse de, ICC'nin eskizleri, bir pikap kasasının arka ucuna ve hatta doğrudan bir pikabın kasasına sorunsuz bir şekilde monte edilebilmesi gerektiğini gösteriyor. 360 derecelik dış aydınlatma ile tamamlanan ICC'nin en yeni RV'sini gözden kaçırmak zor olacak.

İç aydınlatma ve klima gibi ek seçeneklerle, FlexCamp tamamen sizin beğenilerinize göre tasarlanmış gibi görünüyor. Piyasaya ne zaman çıkacağına dair bir söylem olmasa da 2022 yılına kadar nihai modelin geliştirilmesi bekleniyor. Daha fazla bilgi almak isterseniz buraya tıklayın.