Hafif elektrikli motosiklet pazarı son birkaç yılda giderek daha popüler hale gelen bu alanın bir parçası için yarışan bir dizi yeni girişimle dolup taştı. Bu arenada kalabalığın arasından sıyrılmayı başaran acemi bir firma, açılışlarını RM1 olarak isimlendirdikleri şeyle yaptılar. İngiltere merkezli bu cesur firmanın adı ise Maeving.

Yüzyıl ortalarında İngiliz yapımı standartlardan ilham alan RM1, 72km/s'lik maksimum hız sağlayan bir elektrik motoruna sahip bobber tarzı bir e-motosiklet. Her bir motosiklet yalnızca tek batarya ile satılsa da, üniteleri değiştirilebilir ve yaklaşık 65 km menzil sunan bataryaları 3,5 saatte herhangi bir prizden tamamen şarj edebilirsiniz. Maeving  satın almak istediğinizde ikinci bir batarya da satın alabiliyorsunuz. Böylece RM1'inizin menzilini iki katına çıkararak yaklaşık 130 km'lik bir menzile ulaşabiliyorsunuz. Elmas dikişli bobber tarzı bir koltuğun yanı sıra, bu retro esintili iki tekerlekli aracın diğer öne çıkan özellikleri arasında baştan sona LED aydınlatma, bar-ucu aynalar, Bosch ABS, elektronik olarak izleme ve coğrafi çit özelliklerini içeren özel bir mobil uygulamaya bağlanabilirlik, entegre uyarı ışıklarına sahip tek bir yuvarlak hız göstergesi yer alıyor.

Orijinal RM1 sürümü şimdiden tükendi, ancak ilgilenenler 2022'deki bir sonraki üretim partisi hakkında bilgi almak için kayıt olabilirler. Yedi farklı renk seçeneğiyle üretilen Maeving RM1,  iki yıllık fabrika garantisiyle korunuyor. 45 km/s ve 73km/s iki ayrı sınırlı bir maksimum hız seçeneği de bulunan RM1 elektrikli motosiklet ile ilgili detaylı bilgi almak isterseniz buraya tıklayın.