Seyahati, mimariyi, tarihi ve tasarımı seviyorsanız, bu sizin için harika bir yapım haber. Amerika Birleşik Devletleri Başkanı'nın evi, dünyanın en tanınmış evlerinden biridir Beyaz Saray. 1800'lerden beri her Amerika Birleşik Devletleri başkanı tarafından kullanılan bu dünyaca ünlü konutun neoklasik tasarımını ve görkemini güzel bir şekilde yansıtılmış. 

1483 parçalık bu LEGO seti, Executive Rezidans, Batı Kanadı, Doğu Kanadı ve Beyaz Saray'ın birbirine bağlanan sıra sıraları, ayrıca Gül Bahçesi ve Jacqueline Kennedy Bahçesi gibi ayrıntılar içeren, yetişkinlere yönelik bu LEGO yapım setinin keyfini çıkarın. Model, mimari detayların daha yakından incelenmesi için kolaylıkla 3 bölüme ayrılabiliyor. 

4” (11cm) yüksekliğinde, 18” (47cm) genişliğinde ve 7” (20cm) derinliğinde olan bu LEGO Architecture modeli, eviniz veya ofisiniz için süper bir sergi ögesi olabilir.

Tatmin edici derecede zorlu bir yapımı olan LEGO Architecture Collection The White House, 18 yaşından büyük ve yaratıcı arkadaşlar için en iyi hediye seçenekleri arasında olabilir. Bunu gibi mimari LEGO setleri için ayrıca satın alınabilen aydınltma kitlerine de bir göz atabilirsiniz. Detaylı bilgi için buraya tıklayın.







Detaylı bilgi için buraya tıklayın.