Son zamanlarda outdoor araçlarının popülerliği dalgasının zirvesine tırmanıyoruz. Sektördeki şirketler, büyük ve küçük tekliflerle, offroad karavanla yaşamayı planladığınız maceralarınıza konfor ve kolaylıklar sağlamak için bazı harika teklifler sunuyor. Yelpazenin büyük teklifler tarafında, Global Expedition Vehicles ekibinin geliştirdiği 2021 Adventure Truck adlı dev bir kampçı görüyoruz.

Neredeyse her arazinin üstesinden gelmek için tasarlanan 2021 Adventure Truck, devasa 2004 Ford F750 kamyon şasisi kullanılarak üretildiği için adının hakkını veriyor. GXV, F750 şasisini 3.8m uzunluğunda ve 2.28m genişliğinde bir GXV fiberglas kompozit kalıplı keşif gövdesine sahip olacak şekilde donatmış. 2021 Adventure Truck, gelişmiş yalıtım için çift camlı pencerelerin yanı sıra entegre panjur ve ekranlara sahip. 

İhtiyacınız olan hemen hemen tüm macera ekipmanlarını taşıyabilmeniz için sunulan depolama seçenekleri arasında; yan erişim kapısı olan bir yolcu tarafı eşya dolabı, geniş yatak altı depolama için bir arka eşya kapısı, keşif aracının önüne monte edilmiş bir portbagaj ve beş adet entegre gövde altı eşya kutusu bulunuyor. 2021 Adventure Truck'ın iç mekanına geldiğimizde, geniş bir yemek alanı ve paslanmaz çelik evye, tek gözlü indüksiyonlu ocak, üst saklama rafları ve buzdolabı içeren eksiksiz bir mini mutfağa sahip olduğunu görüyoruz. Kabinde sunulan tam yataklı yükseltilmiş bir uyku bölümünün yanı sıra duşlu ıslak banyo ve Thetford döner kaset tuvalet bulunduğunu da ekleyelim. 600w güneş panelleri ve bol miktarda elektrik prizi ile birlikte sağlam bir Mastervolt elektrik sistemi ise enerji ihtiyacınızı her karşılayabilecek türden. 

2021 Adventure Truck'ın birçok aksesuarı da bulunuyor. Bunlar arasında bulunan, bisikletlerinizi taşımak için arkaya monte edilmiş bir askı, ön kenar koruyuculu yolcu ve sürücü tarafı tenteleri ve hatta bir güvenlik kamera sistemi ilk göze çarpan aksesuarlar. Konforlu bir maceraya atılmak isteyenler için geliştirilmiş olan 2021 Adventure Truck hakkında daha fazla bilgi edinmek isterseniz Global Expedition Vehicles'ın web sitesine göz atabilirsiniz.