Her fırsatta kendisini doğanın kucağına bırakmak için can atan arkadaşlar, eğer bir iPhone kullanıcısı iseniz bu ürün aradığınız şey olabilir. Piyasada bir çok koruyucu kılıf bulunmasına rağmen, kullanım ve taşıma kolaylığı sunanına pek rastlayamıyoruz doğrusu. 

Her türlü outdoor aktivitenize ayak uyfurabilecek olan bu kılıf maalesef sadece iPhone modelleri (bazıları) için tasarlanmış. Birçok zorlu patikalardan geçerek ulaştığınız zirvede telefonunuzu kullanarak fotoğraf veya video çekmek isterseniz başınıza küçük kazalar gelmesi çok olası. Binlerce liralık telefonunuza zarar verme ihtimaliniz de oldukça yüksek.

Bütün bunları düşünerek, macera severler için geliştirilmiş bir koruma kılıfı tasarlayan bu arkadaşlar; şık, sağlam ve kullanım kolaylığı sağlayan bir çözüme ulaşmayı başarmışlar. Shock Resist koruma kılıfı ile Mag Reel karabinayı (çıktiğinizde açılan ve serbest bıraktığınızda kendiliğinden sarılan bir ipe sahip) bir araya getirerek, telefonunuzun her zaman ulaşılabilir bir konumda ve yüksek koruma içerisinde maceranıza eşlik edebilmenizi sağlamışlar. Detaylı bilgi ve satın alma için tıklayın.