2019 sonlarına doğru tanıtılan Tesla'nın Cybertruck aracı (şu keskin köşeli hatlara sahip olan ve tanıtımı esnasında camı kırılan) ile ilgili birçok kullanım alanına hitap eden tasarımlar ortaya çıktı ve çıkmaya devam ediyor. Cybertruck'ı bazen bir polis aracı, bazen bir karavan bazen de bir askeri araç şekline getiren yaratıcı düşünceler, bu defa onu Ay'a göndermeyi hayal etmişler gibi görünüyor.

Aslında bu alışılmadık tasarım Dünya üzerinde daha yabancı gibi duruyor desek pek yadırganacağımızı düşünmüyorum. Birkaç ilave modifikasyon ile Ay'a gerçekleştirilen bir uzay görevinin parçası olması insana çok daha kabul edilebilir geliyor.

CYBER6 ismi verilen ve elektrikli Cybertruck üzerine geliştirilen bu harika konsept, yaratıcısını fazla uğraştırmamış olsa gerek. LED bir ışık barı, karbon fiber tekerler, NASA ve SpaceX logoları eklenmiş ve alın size bir Moonrover! Bu çalışma ile ilgili daha fazla bilgi sahibi olmak isterseniz  Charlie Automotive'in Instagram sayfasını ziyaret edebilirsiniz.