Fern, Almanya'nın Berlin kentinde konuşlu küçük bir tur bisikleti imalatçısı firma. Binlerce kilometrelik bisiklet turları gerçekleştiren iki arkadaş Flo ve Phillip'in, edindikleri tecrübeleri tur bisikleti geliştirme amacıyla kullanmak istemeleri fikri ile yola çıkmaları sonucunda yaklaşık iki yıl önce kurulmuş bir firmadan bahsediyoruz. Bu arada bu iki arkadaşın tasarımcı olduklarını da eklemeden geçmeyelim. Arkadaşlık, macera tutkusu ve merak duygusunun harmanlanması sonucunda ortaya çıkan Fern, en son geliştirilen "GS Chacha Dakar" tur bisikleti tasarımı ile "Ben de varım!"  diyeceğe benziyor.

Gaston Rahier tarafından 1983 yılında Paris-Dakar çöl rallisinde kullanılan efsane motosiklet BMW R 80 GS'den esinlenilerek tasarlanan GS Chacha Dakar, tıpkı ilham alınan büyük abisi gibi oldukça akıcı, hızlı ve dayanıklı bir yapıya sahip. İster yolda ister yol dışında kullanılsın sizi asla yarı yolda bırakmayacak bir yapıya sahip. 

Zorlu çöl koşulları ile baş edebilecek şekilde tasarlanırken, uzun mesafe tur bisikletleri ve dağ bisikletlerinin bir hibrit modeli olmuş adeta. Çok dayanıklı ve bir o kadar da hafif yapısı ile en zorlu maceralarınızda sizi yarı yolda bırakmayacak. Bütün Fern üretimi bisikletler müşteri tercihleri de göz önüne alınarak en doğru donanım kombinasyonları ile üretiliyor. Ayrıntılı bilgi almak isterseniz Fern'in web sitesini ziyaret edebilirsiniz. Şimdi bu harika yavrunun görsellerini inceleme vakti.