Dünyanın çatısı olarak bilinen Tibet’de tatile çıkmak her zaman için farklı bir tatil tecrübesidir. Tibet’in bulutlarla komşu olan bir bölgesindeki bir gölün kenarında yer alan Ranwu Lake Campsite Hotel'de konaklama imkânı bulursanız şimdiye kadar ki en farklı tatil tecrübesine sahip olacağınıza eminim. Dünyadaki rahatsız edici ne varsa hepsinden uzak olan Tibet Dağlarındaki 70 dönümlük bir arazide yer alan Ranwu Lake Campsite Hotel'de göle doğru uzanan ve sanki hepsi birer farklı otel gibi ayrı ayrı duran 8 farklı bina yer alıyor. 8 farklı binanın her birinde yer alan özel balkonlar ise eşsiz doğa manzarasına bir kapı olarak açılıyor.

Çadır kampı ve karavanlar için de özel bir alanın olduğu otelin ana binasında ise yerel tatların olduğu restoranla birlikte, snack bar, kafe gibi eşsiz doğa manzarasını izlemekten vakit buluğunuzda zaman geçirebileceğiniz tesisler mevcut.

Farklı bir tatil tecrübesine için Ranwu Lake Campsite Hotel'de rezervasyon yaptırmak isterseniz, buraya tıklayabilirsiniz.