Her ne kadar havalar ısınmaya başladıysa da güneş battıktan sonra havanın sıcaklığı hissedilir derecede düşüyor. Bu durum evinde sıcak sıcak oturanlar için bir problem değil, ama outdoor hayat tarzını benimseyen bizler için çözülmesi gereken bir problem. Bunun için ise ilk akla gelen çözümlerden biri ise battaniyeye sarınmak. Sierra Madre Research tarafından geliştirilen ve bir Kickstarter projesi olan Puffle Macera Battaniyesi outdoor ortamları için özel olarak tasarlanmış çok yönlü bir battaniye.

Her şeyden önce, kaz tüyü, şişme montlardan esinlenerek tasarlanan Puffle, 4 ℃ sıcaklığa kadar mükemmel bir konfor sağlıyor. Su tutmaz bir yüzeye sahip olması sayesinde ise yağmur, kar yağdığında bile endişelenmenize izin vermiyor ve sizi hala sıcak tutmaya devam ediyor. Bunların yanında Puffle, battaniye dışında bir uyku tulumu olarak da kullanabiliyorsunuz ve ayrıca birden fazla Puffle’ı birbirine bağlayarak ultra büyük bir battaniye ortaya çıkarmanız da mümkün. Puffle ile işiniz bitiğinde ise neredeyse avucunuza sığacak kadar küçülebiliyor. Sırt çantanızda taşımak için mükemmel bir kolaylık diyebiliriz.

Sentetik ve kaz tüyü seçenekleri yanında birden fazla renk seçeneğiyle Puffle Macera Battaniyesini 89$’dan başlayan fiyatlarla satın alma ve detaylı bilgi için lütfen tıklayın.