Bazı insanlar en iyi olmakla yetinmez ve bu tipler devamlı olarak daha yeninin ve farklının peşindedir. Lüks otomobil üreticisi Karlmann King hiçbir zaman memnun olmayan bu tip insanlara hizmet etmeyi kendine görev edinmiş bir firma ve en son araçları Ground Stealth Fighter ile görevlerine ne kadar sadık olduklarını kanıtladılar.

Tasarımcı ve mühendislerden oluşan toplamda 1800 kişilik bir ekibin ürünü olan Karlmann King Ground Stealth Fighter, Ford F-550 şasesi üzerine inşa edilmiş ve aracı tek bir bütün haline getirmek için ise 30.000 saatten fazla el işçiliği uygulanmış.

6.8 litrelik 10 silindirli bir motorun bulunduğu aracın maksimum hızı saatte 140km. Bu devasa özel SUV’un bu kadar düşük bir maksimum hıza sahip olmasının nedeni ise, dış kısmının karbon fiber ve çelik sacla kaplanmış olması. Bu haliyle bile belirli çapta mermilere kalkan olabilecek seviyede olan araç, kurşun geçirmez olmasını isteyenler için özel olarak ekstra kurşun geçirmez materyal ile kaplanabiliyor.

Aracın iç kısmında ise her türlü lüksle karşılaşmak mümkün. PS4 oynayabileceğiniz 4K eğlence sistemi, uydu telefonları, televizyon, kasa hemen dikkatimiz çekenler.

Kişiye özel olarak üretilen Karlmann King Ground Stealth Fighter’ın fiyatı ise 3.8 milyon dolarcıktan başlıyor. Tanıtım videosunu kaçırmak istemezsiniz.