Bir Amerikan markası olarak Harley-Davidson'ın herhangi bir tanıtım ve reklama pek ihtiyacı olmaz. Uzun süredir motosiklet dünyasına hizmet eden marka karakterinden ödün vermeden birçok model geliştirerek motosiklet severlere sundu. Gel gelelim alıcılar için ona ulaşmak her zaman çok kolay olmadı. Bunun en büyük sebebi ise tabi ki oldukça yüksek fiyatlarıydı. Bu sıkıntının önüne geçmek isteyen Harley-Davidson, motosiklet dünyasına ilk kez adım atacaklara hitap eden iki yeni modelini daha uygun fiyatlarla piyasaya sürdü.

Harley-Davidson Sportster Serisine eklenen iki yeni model, Sportster Forty Eight Special ve Sportster Iron 1200 isimlerini taşıyor. Özlerinde 1200cc'lik V-Twin motor barındıran bu güzellikler markanın daha eski modellerinin izlerini taşıyan otantik bir tasarıma sahipler. 

Eğlenceli bir sürüş için yeterinden fazla tork değerleri sunan her iki modelde kullanılan gidonlar en rahat sürüş pozisyonu sunmak için harika bir şekilde ayarlanmış.

Retro tasarım izlerini yepyeni iki modele entegre etmekte oldukça iyi bir başarı elde eden Harley-Davidson Sportster serisinin yeni üyelerini daha detaylı incelemek isterseniz tıklayın.