Kamp lambaları, kamp alanlarının vazgeçilmezlerindendir. Olmazsa olmaz gibi bir öneme haiz kamp lambalarının küçük, kompakt bir yapıda olması, yani sırt çantanızda kolaylıkla taşınabilmesi önemli bir kriterdir, çantanıza koymanız gereken birçok önemli şeyin olduğunu düşünürsek. Bu nedenle, elektronik outdoor ürünleri ile tanınan Goal Zero tarafından üretilen Goal Zero Crush Lamba her kamp tutkunun sahip olması gereken cinsten bir lamba diyebiliriz! Çünkü içine çökebilme özelliği sayesinde ufak boyutlara küçülebilen Crush’ı sırt çantanıza sığdırmak çok kolay!

Kullanıldığı zaman minyatür bir İnka tapınağını andıran Crush’ı kullanmadığınız zaman kat kat içine çökerek kenarı yaklaşık 8cm’lik bir kareye dönüşüyor. Yani çantanızın bir gözünde Crsuh’ı rahatlıkla taşıyabilirsiniz. Kamp tutkunlarının dikkatini bu özelliği ile hemen çekmeyi başaran Crush aynı zamanda ultra hafif bir yapıda. Bu da taşıma kolaylığı açısından artı bir bonus!

69 lümen maksimum aydınlık sağlayabilen Crush’ın 500 mAh’lik bataryasını dilerseniz solar şarj olma özelliği sayesinde güneş ışınları ile, dilerseniz de USB bağlantısı sayesinde şarj edebilirsiniz.

Kamp tutkularının gecelerini aydınlatmaya hazır ultra hafif ve kompakt Goal Zero Crush Lamba hakkında detaylı bilgi almak ve 19.95$’lık fiyatıyla satın almak için lütfen buraya tıklayın.