TeknOlsun olarak uzun zamandır motosiklet kaskı tanıtmadı. Çünkü özellikleri ile dikkatimizi çeken bir kaska rastlamamıştık. Uzun süren bu sessizliğin ardından nihayet Tayvan merkezli Rough Crafts’ın Revolator adını verdiği karbon fiber motosiklet kask serisi radarımıza girdi.

Harika diyebileceğimiz görünüme sahip motosikletleriyle aynı güzellikte kask üretmek isteyen Rough Crafts görsellikten ödün vermeden maksimum konfor ve güvenlik sağlayan kask geliştirmek için uzun zamandır uğraşıyordu. Sonunda Revolator serisi ile bu amaçlarına ulaşmış görünüyorlar. Dış kısmının çok katmanlı karbon fiberden üretilmesi dolayısıyla sadece 1100 gram ağırlığında olan Revolator kaskların iç kısmında ise yüksek yoğunluklu EPS yastıklama mevcut. Bu özel tasarım en sert darbelere karşı üst düzey koruma sağlıyor.

Bununla birlikte, iç kısımda kullanılan yumuşak anti-mikrobiyal özellikli sentetik astar ise özellikle sıcak ve terleme konusunda diğer kasklarda kullanılan muadil astarlara göre daha yüksek bir performans sergiliyor.

Üst düzey konfor ve güvenliğin mükemmel bir görsel tasarımla buluştuğu Rough Crafts Revolator Kask Serisi'nin görsellerini incelemeden geçmeyin.