Hayal etmeye çalışın, internet dünyasının en ünlü vloggerlarından birisiniz ve aynı zamanda sıkı bir profesyonel kayakçısınız. Paraya para demiyorsunuz. Özel yapım araba merakınız var. Kendinize harika bir Audi RS6 DTM inşa ettirdiniz ve bir gün arabanız çalındı. Çalınmakla kalmayıp cayır cayır yakılarak bir kenara atıldı. Ne yapardınız?

Sizin cevabınızı bilemeyiz ama daha önce size tanıttığımız Jon Olsson'ın özel üretim Audi RS6 DTM'si çalınarak yakıldıktan sonra kendisi tekrar soluğu Almanya'nın Kempten şehrindeki ABT Sportsline'da almış. Buradaki usta ellere yeni bir Audi RS6+ siparişi vererek isminin de Phoenix olmasına karar vermiş. 

Bu talep ABT Sportsline ekibine ulaştığında çok zorlanmamışlar. Hem eski projenin izleri hemde kendilerinin hali hazırda bir Audi RS6+ üzerinde çalışıyor olmaları işlemleri hızlandırmakta oldukça faydalı olmuş. 705 beygir güç ve tam 882 Nm tork üretebilen canavar bir motor yerleştirildikten sonra ABT Power S kontrol ünitesi ile küheylanın dizginleri Jon Olsson'un ellerine bırakılmış. 

Audi RS6+ Phoenix'in dış kısmında ise oldukça etkileyici bir tasarım söz konusu. Adeta bir sanat eseri gibi gözünüzü alamayacağınız detaylara sahip. İnsan bir kere baktıktan sonra geçip gidemiyor. Ayrıntıları kaçırmamak için piksel piksel incelettiriyor kendisini. Ön, arka ve yan etekler, ayna kaplamaları spor görünümü desteklerken eklenen arka spoiler ile aracın devasa gücü kontrol altına alınmak istenmiş. Aracın boylamasına ikiye bölünerek, bir tarafının siyah diğer tarafının ise beyaz olmasının sebebi Jon Olsson'un renk konusundaki kararsızlığı olmuş. Nihai sonuç ise her iki rengin de kullanılması. Çin felsefesinde yer alan Yin Yang gibi bir mesaj içeren bu mükemmel custom Audi RS6+ Phoenix'in görsellerini ve videosunu izlemeden geçmeyin. Daha önce tanıttığımız Audi RS6 DTM ve yanmış halinin de görsellerini eklemeyi ihmal etmedik.