Kabul edelim, bulaşık makinesi yüzyılın icatlarından biri. Özellikle ev hanımlarını büyük bir yükten kurtaran bulaşık makinelerini kullanmak için çoğu zaman bulaşığın birikmesi için bekleriz. Ama bazen acil yıkanması gereken mutfak malzemeleriniz olabilir. O zaman ya bulaşık makinesini çok küçük miktardaki bulaşık için çalıştıracaksınız ya da elinizle kendiniz yıkamak zorunda kalacaksınız. Ya da Tetra Tezgahüstü Pratik Bulaşık Makinesini (Tetra Countertop Dishwasher) kullanacaksınız!

Mutfak tezgahında çok küçük bir yer kaplayan bu küçük, pratik bulaşık makinesi küçük miktardaki bulaşıklarınızı yıkamak için ideal bir çözüm. Tek seferde 10 ila 15 arasında bardak ile 10 adet tabak yıkayabilen Tetra için herhangi bir su bağlantısı yapmanız gerek yok! Sadece prizine takın, içine 15 bardak su ekleyin ve çalıştırın. Bu kadar basit!
[post_ads]
Klasik bulaşık makinelerinin kullandığı su ısıtma sisteminin aksine patentli özel bir teknoloji kullanan Tetra’nın bu özelliği sayesinde su sıcaklığını daha rahat kontrol edebiliyorsunuz. Bu da plastikten tutun da porselene, çeliğe kadar her şey için su sıcaklığını kolay bir şekilde ayarlayıp gönül rahatlığıyla bulaşıklarınızı yıkamanız demek.

2018’in son aylarında 300$’lık fiyatıyla satışa çıkması beklenen Tetra Tezgahüstü Pratik Bulaşık Makinesi hakkında detaylı bilgi almak için lütfen tıklayın.