Her ne kadar kış mevsimini seviyor olsak da şiddetli soğuklar ve yoğun kar yağışı gibi durumlarda evimize hapsolduğumuz bir gerçek. Sokakta bahçede su savaşı, NERF savaşı gibi eğlenceli çözümler biraz daha yaz mevsimi aktiviteleri gibi duruyor. Peki nişancılığınızı ispatlayabileceğiniz bir kış oyunu ne olabilir. E tabi ki kar topu savaşları! Şimdi size bu savaşlarda ilkel çözümleri bırakıp etrafınızda kafasına kar topu yememiş kimse kalmasın diye birkaç silah tanıtacağız. Bundan sonrası sizin yeteneklerinize kalmış.

Kolunuzu yoracak, omzunuzun yerinden çıkmasına sebep olacak acımasız kar topu savaşlarına katılmış olanlarınız vardır. Siz tatlı tatlı kar topunuzu hazırlayıp bir yandan da gözünüze bir hedef kestirmek için keşif yaptığınız esnada tam kulağınızın üzerine bir "buz topu" da yemişsinizdir muhtemelen. Artık intikam zamanı geldi. Her ne kadar buraya pek uymasa da "intikam soğuk yenen bir yemektir" sözünü yazmadan geçmeyelim. Daha uzağa ve daha hızlı kar topu atabileceğiniz bu en iyi 5 kar topu fırlatıcısından size uygun olanını seçin ve savaş boyalarını yüzünüze sürerek kendinizi er meydanına atın.


KOVOT Kar Topu Yapıcısı ve Fırlatıcısı

Basit fizik kurallarını kullanarak daha uzağa kar topu fırlatabilmenizi sağlayacak olan bu beysbol sopası şeklindeki fırlatıcı, üzerinde bulunan aparat ile hızlı bir şekilde kar topu üretmenize de yardım ediyor. Satın almak isterseniz tıklayın.


ARCTIC FORCE Kar Topu Sapanı

Aşırı soğuk havalarda zarar görmeyecek materyaller kullanılarak üretilen bu kar topu sapanı ile aynı anda üç kar topu fırlatabilirsiniz. Nişan almanın nispeten daha rahat olduğu bu sapan ile çoklu kar topu fırlatabilmeniz, etrafınız sarıldığında hayatınızı kurtarabilir. Satın almak isterseniz tıklayın.


Açık ve Kapalı Alan Kar Topu Fırlatıcısı

Bu silah ile ister açık alanda isterseniz kapalı alanda kar topu savaşı yapabilirsiniz. Merak etmeyin evinizin içi erimiş kar suyu ile dolmayacak çünkü beraberinde gelen yapay kar topları erimiyor. Aynı anda tam 8 adet kar topunu yükleyerek seri bir şekilde atış yapabilirsiniz. Şarj gerektirmeden mekanik olarak sıkıştırılan hava ile topları fırlatabiliyor. Eğlencenin kokusunu alıyor musunuz? Satın almak isterseniz tıklayın.

[post_ads]

ARCTIC FORCE BLASTER Kar Topu Fırlatıcı

Oldukça hafif, ergonomik ve soğuğa dayanıklı malzeme ile üretilmiş olan bu fırlatıcı sayesinde savaş alanında ki ününüz yedi düvelde konuşulacak. Bu kar topu fırlatıcısı da aynı anda üç adet kar topunu hedefinize gönderebiliyor. Ayrıntılı bilgi ve satın alma için tıklayın.


ARCTIC FORCE SNOWBALLBLASTER PRO

Eğer kar topu savaşında ciddi düşünüyor ve düşmalarınızı acımasızca yok etmek istiyorsanız bu fırlatıcı tam sizlik. Biliyorsunuz, bu alanda başarılı olmak için ya bolca eğitim yaparak nişancılığınızı geliştireceksiniz ya da düşmanlarınıza hain pusular kuracaksınız. Fakat Arctic Force'un bu kar topu fırlatıcısı ile yaklaşık 30 metre mesafedeki hedeflerinizi hunharca vurabilecek olmanız diğer seçenekleri göz ardı edebilmenize olanak tanıyor. Sadece ciddi olanlar tıklasın.

İşte harika listemiz burada sona erdi. Peki siz hangisini tercih ederdiniz?