Bazı zamanlar vardır uzun süre ayakta kalmak zorunda kalırsınız ve oturacak bir yer ararsınız. Bulunduğunuz ortama göre yorgunluktan yere, beton bir zemine veya taşa oturmak zorunda kalabilirsiniz. Ama unutmayın atalarımızın bir sözü var “yaşa, taşa, başa oturmayın” diye. Atalarımız demişse vardır bir hikmet.

Dünyanın en kompakt ve mükemmel bir postür sağlayan Sitpack Zen uzun süreli ayakta kalmak zorunda kaldığınız kamp, trekking, av, balık tutma gibi outdoor faaliyetlerinde, festivallerde, konserlerde, ekmek sırasında veya oturacak bir yer bulamadığınız her türlü ortamda ayaklarınızın imdadına yetişmek için tasarlanmış bir portatif sandalye.

Yapımında kullanılan ultra dayanıklı ve ultra hafif materyallerden dolayı oldukça hafif ve dayanıklı bir yapıya nasip olan Sitpack Zen Portatif Sandalye aynı zamanda oldukça kompakt. Öne çıkan bu özellikleri ile ister dışarıda ister evde veya ofisinizde olun oturmak istediğinizde yanı başınızda olacak.

Sitpack Zen Portatif Sandalyenin “Y” şeklinde tasarımı ve yükseklik ayarı ise sağlıklı bir postür ile beraber bir portatif sandalyede olabilecek maksimum konforu sağlamak için düşünülmüş.

Bir Kickstarter projesi olan Sitpack Zen Portatif Sandalyeye 59$’dan başlayan fiyatlarla satın almak için tıklayın.





[post_ads]