Elektrikli bisiklet modellerindeki yarış ortamı her geçen gün daha da kızışıyor. Öyle ki artık yol, dağ, şehir, enduro alanlarında en iyisini ortaya koyma yolunda firmalar tek bir alan seçmek ve o alanda uzmanlaşmak zorunda kalıyor. Elektrikli bisiklet pazarının tümüne hakim olmak neredeyse imkansız gibi. Kocaman firmaların bile böyle bir heyecana atılmaya niyeti yok gibi. Hal böyleyken Rambo Bikes'da tercihini ismine yakışır bir alandan yana kullanmış gibi görünüyor. Rambo R1000XP isimli elektrikli bisikleti sahip olduğu özellikleri ile macerayı yolun dışında arayanlar için biçilmez kaftan.

İster kum ister kar isterseniz en kötü arazi yollarında kullanın, Rambo R1000XP sizi kesinlikle yolda bırakmayacak. Bisikletin kalbinde yer alan 1000 watt'lık elektrik motoru, Panasonic 48V 14.4Ah batarya ile besleniyor. Bu sayede bacaklarınızın arasında emirlerinizi bekleyen inanılmaz bir tork kuvveti bulmuş oluyorsunuz. İster pedallama desteği ile isterseniz tamamen elektrik gücü ile kullanabilirsiniz. Pedal takviyeli olarak sürüş yapmayı tercih ederseniz, tam 9 seviyede elektrik motoru desteği alabiliyor ve Rambo R1000XP'nin gücünü daha iyi hissedebiliyorsunuz. Maceracı ruhunuzun bu bisikleti kullanırken ihtiyaç duyacağı bütün aksesuarlara satın almayı gerçekleştirdiğinizde sahip olabiliyorsunuz. 

Heyecanlı ve bol rakipli off-road elektrikli bisiklet pazarına R1000XP ile giriş yapan Rambo Bikes, özellikle gücü ve dayanıklılığı sevenlerin tercihi olacak gibi duruyor. $4,995 fiyatı ile satın almak isterseniz tıklayın.

[post_ads]