FJ Company, Land Cruiser FJ40 restorasyonları ile dikkatleri üzerine toplamayı başaran bir atölye ve atölyenin son işleri olan 1981 model bir Land Cruiser FJ43 restorasyonu ise dikkatleri toplamada neden başarılı olduğunun da açık bir göstergesi. “Signature” adı verilen bu şaheser atölye tarafından baştan aşağı yenilenerek adeta 2017 model bir Land Cruiser FJ’ye dönüştürülmüş.

Yepyeni yakıt deposu kapağı, CNC tezgahından geçmiş alüminyum yan aynalar, Baja Designs bütünleşik sis farları, ön tamponun ön kısmına yerleştirilmiş Warn 8274 vinç aracın dış kısmından bakılınca restorasyonun ortaya çıkardığı başlıca detaylar. “Signature”un iç kısma geçtiğimizde ise ısıtmalı deri koltuklar, Focal ses sistemi, koltuk arasına monte edilmiş iPad gibi dikkat çekici detaylarla karşılaşıyoruz. Bu off-road klasiğine hayat veren 4 litre hacimli ve sekiz silindirli motoru ise 240 beygirlik bir güç ortaya koyuyor.

Kum beji rengine sahip 1981 model Land Cruiser FJ43’ten 24 adet üretilecek, fiyatının ise 200.000$ civarında olması bekleniyor. FJ Company Signature hakkında detaylı bilgi için lütfen tıklayın.
[post_ads]